To je to što me zanima!

Angelina Jolie nakon svađe: Bradu želim biti bolja supruga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brad zna da i ja imam neka ograničenja, no da sam unatoč njima dobra supruga i majka, rekla je Angelina u Today showu. Zbog Brada bi, kaže, htjela naučiti kuhati
Vidi originalni članak

Zbog promocije filma 'Unbroken' Angelina Jolie (39) i Brad Pitt (50) trenutačno borave u Australiji. Par je prošli ponedjeljak uhvaćen u svađi na balkonu hotelske sobe u Sidneyu. U braku su svega tri mjeseca i Angie je nedavno izjavila da su sad više povezani no ikad, no čini se da su se nakon vjenčanja pojavili problemi.

- Ima trenutaka kad razgovaramo i kažem Bradu da ću biti bolja supruga. Da ću, recimo, naučiti kuhati.  - rekla je glumica u intervjuu za 'Today show'. Dodala je da joj Brad u takvim trenucima kaže da od nje traži samo da zna u čemu je dobra, a u čemu nije.

- Ponekad sama sebi znam reći 'Bit ću bolja supruga, ja to mogu i znam', no Brad zna da i ja imam neka ograničenja, no da sam unatoč njima dobra supruga i majka - dodala je Angelina.

Angie je rekla da su ona i Brad sretni što su imali tu sreću da su im na svadbi bila djeca koja su im pomogla i u pisanju zavjeta. Kaže da su svi odlučili nastaviti zajednički život jer ih to usrećuje i napravit će sve što je potrebno da budu i dalje sretni zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tamo neko 27.11.2014.

    Uf svašta! Jeli to sve?? Vrlo interesantno da cak nisam ni pročita i

  • elegance 26.11.2014.

    Njemu je najbolja zena bila Jennifer Aniston!

  • petra1105 26.11.2014.

    dobto su izdrzali 3 mj....kao da je to bitna vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare