To je to što me zanima!

Angelina Jolie: Ne mislim se još dugo baviti glumom

Angelina je natuknula kako će se u sljedećim godinama manje baviti glumom, a više uživanjem u plodovima svoje uspješne filmske karijere
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (33) je povodom promocije filma "Changeling" natuknula kako ozbiljno razmišlja o tome da se posveti obitelji nauštrb filmske karijere. U intervjuu BBC-u Angelina je na pitanje ovisi li joj karijera o tome kako izgleda odgovorila:
- Time se uopće ne zamaram jer ne planiram još dugo ostati u glumi. Spremna sam polako iščeznuti iz tog svijeta i posvetiti se drugim stvarima, primjerice postati baka jednog dana. Ne želim nastaviti u ovom ritmu - izjavila je Jolie. Ona ipak ne odbacuje mogućnost da se vrati u slučaju zanimljivih projekata.
- Uvijek mogu iskrsnuti neki zanimljivi projekti u koijma možeš biti kreativan. Nisam radila ništa prošlu godinu. Nešto ću raditi u veljači sljedeće godine, ali nakon toga nemam ništa u planu. Možda jedan projekt na godinu ili u tri godine, ne znam, ali ovih dana obožavam biti kod kuće s obitelji - rekla je Angelina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tajnamoja 14.11.2008.

    Otvorit će dječji vrtić

  • user_28422 14.11.2008.

    Angelina je meni baš dobra glumica. Nadam se da će još snimati filmove.

  • Pichlyk 13.11.2008.

    a i zašto bi? Zaradila si više nego dovoljno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare