To je to što me zanima!

Angelina Jolie : Nitko neće biti ravnodušan kad vidi moj film

UNTITLED LOVE STORY Glumica je nedavno završila sa snimanjem filma o ljubavi Muslimanke i Srbina. Uvjerena je da njezin film nikoga neće ostaviti ravnodušnim...
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (34) u intervjuu za srpsko izdanje Glorije izjavila je da joj je snimanje filma 'Untitled Love Story' bio veliki izazov te da je bila svjesna da bi se mogla susresti s brojnim negativnim reakcijama zbog njega. Glumica je nedavno završila sa snimanjem filma o ljubavi Muslimanke i Srbina koji ju je silovao. Željela se suočiti s tako kontroverznim filmom i uvjerena je da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nije željela predviđati njegov uspjeh već je zaključila da će sama snositi posljedice zbog svoje odluke jer se sama odlučila baviti takvom tematikom.

- Ne mogu vjerovati da poslije svih protesta i bure koja se digla oko tog filma netko s balkanskih prostora govori da će biti dobar. Tek sam završila sa snimanjem u Mađarskoj i Bosni i imam još puno posla. Zaista mi je drago što se tako govori o mojem filmu - kazala je Jolie za srpsku Gloriju nakon što joj je Glorijina novinarka rekla da misli da će film biti odličan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sweetgirl15 24.01.2011.

    ajde da mi je i to vidit...

  • Nutela 24.01.2011.

    Upravu je, nitko neće biti ravnodušan ni muslimani ni srbi...

  • volimje 24.01.2011.

    znam da ja to neću gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare