To je to što me zanima!

Angelina Jolie otkrila grudi na terasi vile u Cannesu

Glumica je izgleda čvrsto odlučila pokupiti sve naslovnice na festivalu u Cannesu. Prvo se pričalo o njenoj trudnoći, sada su na redu grudi...
Vidi originalni članak

Glumica je izgleda čvrsto odlučila pokupiti sve naslovnice na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. Prvog dana pričalo se samo o tome kako su Jack Black (38) i Dustin Hoffman (70) izlanuli podatke o njenoj trudnoći. Drugi dan, od same Angeline Jolie (32) navodno je došao podatak kako par očekuje rođenje dvaju djevojčica i kako porod neće biti 19. kolovoza, kako je to Hoffman rekao, nego već za dva tjedna. Trećeg dana presvukla je majicu na terasi vile u Cannesu. Paparazzima je otkrila obje bradavice. Galeriju sa slikama pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kjara27 19.05.2008.

    na ovoj slici u zelenoj majici sise kao balovi a tamo gdje je pokazala bradavice ravna ko daska...jeste sigurni da je to ona????? helou!?

  • dyana001 19.05.2008.

    i šta sad?Oće još Oscara zato ili kaj?Isuse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ona009 18.05.2008.

    :-) nije mi jasna ova tema..ne vidim svrhu...ali ok....moj komentar....nisu m nesto...i da nema te haljina mislim da nebi takva bile...ali ok...od oka se vidi kaj je-kaj ne....u svakom slucaju....gledam svoje i njene....hm....nije mi ni do gleznja.... :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare