To je to što me zanima!

Angelina Jolie se jedva nosi s potrebama blizanaca

Knox i Vivienne zahtjevaju konstantnu pažnju i glumica 'lovi' san kad god stigne. No, posla je toliko da je Angelina već sada potpuno iscrpljena
Vidi originalni članak

Brad Pitt (44) se s najnovijim prinovama u obitelji nosi hrabro i iako je umoran, nije mu teško ispunjavati sve svoje obveze oko Knoxa Leona i Vivienne Marcheline. Angelinu Jolie (33) blizanci su pak toliko iscrpili da je na rubu kolapsa.
- U njihovom domu sve je užurbano i u neredu. Igračke i dječja odjeća su u skoro svakoj sobi. No, to nije ono što Angelini teško pada, najteže joj je hraniti malene. Umorna je cijelo vrijeme. Knox se probudi i treba oko sat vremena da ga se nahrani i presvuče. Tada se budi Vivienne, a Knox ide spavati. Dok uspije nahraniti i presvuči malenu, Angelini ostane taman toliko vremena da odspava desetak minuta prije nego sve opet počne ispočetka. Ipak, iako je na rubu snaga, Angie ne bi mijenjala iskustvo majčinstva za bilo šta na svijetu - otkrio je izvor blizak obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • almica82 19.08.2008.

    joj pa ko da mora sve sama! i obicni svijet kad se porodi uvijek netko pomaze, mama, tete....gluposti! sad ce jos ispast i mucenica! hoce li da joj mi skupimo para pa posaljemo da nadje dadilju?

  • cura15 19.08.2008.

    Joj jadna.......ima toliko novaca i da želi može nać neku dobru i sigurnu dadilju.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare