To je to što me zanima!

Angelina Jolie suzdržavala se od suza nakon što je otpratila kći Zaharu na kampus fakulteta

Čestitam svim novim studentima koji započinju s akademskom godinom. Ovo je posebno mjesto i čast nam je u obitelji imati novu Spelman djevojku, napisala je u novoj objavi na Instagramu
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (47) borila se da ne pusti suzu nakon što je preselila kći Zaharu Jolie-Pitt (17) u kampus fakulteta Spelman u Atlanti, državi Georgiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je nakon preseljenja kćeri razgovarala s ravnateljicom fakulteta, dr. Helene Gayle, i postala vrlo emotivna dok je govorila kako se osjeća kao majka studentice. 

- Jako sam uzbuđena - rekla je i nasmijala se, iako se na snimci objavljenoj na društvenim mrežama vidi da se suzdržava od suza, što je onda i sama priznala. 

- Počet ću plakati. Pokušavam se suzdržati - dodala je.

Nakon što je ostavila kći na fakultetu Jolie se javila i pratiteljima na Instagramu

- Čestitam svim novim studentima koji započinju s akademskom godinom. Ovo je posebno mjesto i čast nam je u obitelji imati novu Spelman djevojku - napisala je u objavi. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Hellraiser© 14.08.2022.

    Lijepo je vidjeti realiziranu ženu...

  • bombonijera 14.08.2022.

    Ima 20 kila s krevetom

  • Dosadno mi je jako 14.08.2022.

    Koja patetika. Nije ona badave jedna od najboljih "gluimica". A kakva je u stvarnosti. eh sad. Odvaljena , ali nimalo pozitivno odvaljena. Da nije toliko bogata i poznata bila bi u instituciji. Pitajte Brada što on misli o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare