To je to što me zanima!

Angelina Jolie uplašila djecu: 'Mama, daj reci vještici da šuti'

Jedan dječak je čak zamolio svoju majku da zločestoj vještici poruči da prestane razgovarati s njim, otkrila je glumica koja je predstavljala svoj novi film
Vidi originalni članak

Majka šestero djece promovira crtani film, Disneyev 'Maleficent', u kojem je  glumica utjelovila zločestu vješticu. Tijekom predstavljanja filma u Anaheimu u Kaliforniji, Angelina Jolie (38) otkrila je da su djeca koja su došla posjetiti set gdje se snimao film, bila prestravljena njezinim izgledom. 

- Odlučila sam pozdraviti djecu, ali ona su počela vrištati kad su me vidjela. Jedan dječak je čak zamolio svoju majku da zločestoj vještici poruči da prestane razgovarati s njim - otkrila je glumica. 

U filmu se pojavljuje i glumičina četverogodišnja kći Vivienne za koju je glumica rekla da je bila jedina koja je se nije bojala. Angelina je ovom prilikom otkrila i da joj je lik Maleficent oduvijek bio najdraži. 

- Bila je opaka, ali i graciozna. Voljela sam je, ali sam je se i bojala - zaključila je glumica. Film će se u kinima naći sljedeće godine u srpnju. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • WOMANIZER 11.08.2013.

    buahahahhahahaha! xD....šalim se, 24sata, ne morte odmah novinarskim forama podizat čitanost, to je ružno! lijepo ste kasnije napisali da ih je pozdravljala, a u naslovu piše kao da ih je namjerno plašila!

  • user_116086 11.08.2013.

    Ostarila je.a Boze moj, svi mi starimo.ali je jos lijepa.ima ono nesto sto te mami.meni je bas slatka..

  • GoldenEye 11.08.2013.

    KRALJICA ! Prekrasna je u svakom pogledu...DIVIM JOJ SE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare