To je to što me zanima!

Angelina Jolie zaboravlja jesti: Spala je na samo 44 kilograma

Glumica bi na svoju visinu od 172 centimetra trebala težiti najmanje 57 kilograma. Angie kaže da zbog djece i pretrpanog rasporeda nema vremena jesti
Vidi originalni članak

Kad se prošli tjedan pojavila na dodjeli SAG nagrada u društvu Brad Pitta (48), Angelina Jolie (36) pažnju na crvenom tepihu zaokupljala je i svojim mršavim izgledom. Njezinu tanku liniju dodatno je naglasila i duga, crna Jenny Packham haljina. 

- Ona zaboravlja jesti, a kad je gladna, jede samo orašaste plodove i bobice - rekao je izvor blizak glumici te dodao da je nedavno na jednom snimanju tražila samo voćne plodove. 

- To je sve što je jela tijekom dana iako je mogla tražiti što god je htjela - tvrdi izvor. 

- Toliko  je zauzeta s djecom da zaboravlja na hranu, a kad ima vremena ne odvaja se od voća i povrća. Posebno voli egzotične plodove. Uvijek govori kako su puni hranjivih tvari - otkriva izvor. 

Novi hit u Hollywoodu su acai bobice koje rastu na drvetu palme, a slične su grožđu. Poboljšavaju metabolizam i potiču mršavljenje. 

- Angie izgleda jako mršavo, ali ona se samo smije kad joj je so tako kaže i brani se pretrpanim rasporedom  koji ima. Svejedno, izgleda nezdravo. Svi primjećuju kako joj ramena strše -tvrdi izvor. 

Glumica je visoka 172 centimetra. Na svoju visinu trebala bi težiti najmanje 57 kilograma, a ona teži 44 kilograma. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • bustedagain 05.02.2012.

    BS...droga droga bolje od bilo kakve dijete

  • user_146063 05.02.2012.

    grozno! hodajuci lesh....

  • b0b0 05.02.2012.

    Jel samo ja smatram da je ironično to da izgleda kao i oni afrikanci koji nemaju što za jesti? A sa druge strane,ona ima milijarde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare