To je to što me zanima!

Angelina nije rodila, ali je primljena u bolnicu u Nici

Angelina Jolie (33) kako su potvrdili u bolnici u Nici primljena je na njihov ginekološki odjel gdje će ostati do poroda i bit će pod stalnim nadzorom
Vidi originalni članak

Jedna od najljepših žena svijeta, Angelina Jolie, prema izvorima časopisa Closer, rodila je blizance u utorak ujutro u bolnici Lenval u Nici. Glasnogovornica bolnice Nadine Bauer potvrdila je kako je glumica primljena u bolnicu u ponedjeljak, ali tvrdi da nije rodila.
- Njen dolazak planirao se već neko vrijeme kako bi bila pod stalnim nadzorom, a u bolnici ostaje do poroda - rekla je Bauer.
Glumicu bi trebao poroditi francuski doktor Michele Sussmann i američki ginekolog Jason Rothbart koji bi ovaj tjedan iz SAD-a trebao doputovati u Europu. Još krajem svibnja mediji su pisali da je Angelina rodila, ali tad je te informacije opovrgnuo njezin i Bradov glasnogovornik. Obitelj Jolie-Pitt će se nakon rođenja blizanaca povećati za još dva člana. Angelina osim Shiloh (2), koju je 27. svibnja 2006. rodila u Namibiji, ima troje posvojene djece - Maddoxa (6), Zaharu (3) i Paxa Thiena (4). Velika obitelj do daljnjeg ostaje živjeti u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pikzibner 02.07.2008.

    Možda iz hobija proučavam obiteljska stabla... Možda mi je ovo nekad bio posao... Možda sam poznavao nekoga iz obitelji Bertrand... A možda me jednostavno smeta što su novinari postali prepisivači, pa ih sad zaebavam...

  • tajnamoja 02.07.2008.

    Ajde više rodi da i tu trudnoću privedemo kraju.

  • user_23467 02.07.2008.

    issss, pikzibner, čime se ti baviš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare