To je to što me zanima!

Angelina nosi novi prsten, u tajnosti se vjenčala s Bradom?

Glumicu su, naime, fotografirali dok je bila u šopingu u Sydneyu u Australiji. Na prstu na kojem se nosi vjenčani prsten imala je prsten koji prije nikad nije pokazala
Vidi originalni članak

Kad su ga prije mjesec dana novinari na premijeri filma u Torontu upitali znači li to što nosi prsten da je oženio Angelinu, Brad Pitt (49) vješto je izbjegao odgovor i nastavio pričati o svom filmu.

Da su se vjenčali u tajnosti sada je dala naslutiti i Angelina Jolie (38). Glumicu su, naime, fotografirali dok je bila u šopingu u Sydneyu u Australiji. Na prstu na kojem se nosi vjenčani prsten imala je prsten koji prije nikad nije pokazala. Navodno je riječ upravo o burmi, piše RadarOnline.

Na istom je prstu Angie nosila zaručnički prsten od 1,5 milijuna kuna koji je Brad za nju izradio s poznatim zlatarom. Taj je prvo zamijenila tanjim zlatnim prstenom koji je pripadao Bradovoj prabaki kako ne bi ispalo da se razmeće skupim nakitom tijekom posjeta siromašnoj Ruandi i Kongu. Sad na istom prstu nosi novi, deblji i svjetliji prsten. 

Dozvolu za brak Brad i Angie izvadili su krajem veljače. Dozvola je važeća ako se vjenčaju tijekom 90 dana nakon što je izdana. Nagađalo se da planiraju svadbu u svibnju pa u lipnju nakon što gay brakovi postanu normalna stvar, a nedavno su viđeni u jednoj draguljarnici u kojoj je glumac partnerici kupio nakit vrijedan 1,4 milijuna kuna.

Brad Pitt nosi vjenčani prsten, oženio je Angelinu u tajnosti?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • gđa78 02.10.2013.

    bez brige,svi će znat kad se ta bude udala..

  • mily 02.10.2013.

    jel ona još uvijek može hodati? drže li nju one koščice od nogu?

  • kemičarka 02.10.2013.

    ahhhhhhhhhhhhh.. gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare