To je to što me zanima!

Angelina o braku s Bradom Pittom: I mi imamo probleme

Iako na prvu djeluju kao idealan holivudski bračni par, Angelina Jolie u zadnjem je intervjuu priznala da to baš i nije tako te da ni kod njih nije uvijek sve ružičasto
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (40) za časopis Vogue snimila je nekoliko fotografija sa svojom djecom, te progovorila o braku i filmu 'By the Sea' koji je snimila sa suprugom Bradom Pittom (51). 

Holivudska glumica prvo je demantirala glasine da je film koji govori o paru koji pokušava spasiti brak autobiografski te da je snimljen prema životnoj priči nje i Brada. 

- Scenarij sam počela pisati nakon što mi je preminula majka 2007. godine. Sve što me mučilo kad je u pitanju njezin život i bol koju je proživljavala stavila sam na papir. To je moj najintimniji film, ali nije priča o meni - tvrdi glumica. 

Scenarij za film nastajao je četiri godine, a bračni par sa snimanjem je započeo nakon što su se prošle godine u tajnosti vjenčali na Malti. 

No Angie je priznala da iako se čini da su jedan od najstabilnijih holivudskih brakova, ni njima ne cvjetaju ruže svaki dan. 

- I mi imamo svojih bračnih problema - priznala je. 

Ovo je prvi put da će se Brad i Angie zajedno pojaviti u filmu otkako su 2005. snimili 'Gospodin i gospođa Smith'. 

'Jedva čekam da navršim pedesetu'

Angelina je progovorila i o tužnim sudbinama svoje mame i bake. 

- Obje su počele umirati u svojoj 40. godini. Ja sada imam 40. Jedva čekam da napunim 50-u, tada ću znati da sam uspjela - rekla je. 

Njezina majka Marcheline Bertrand preminula je 2007. s 56 godina nakon što se osam godina borila s rakom dojke i jajnika. 

Angelina je prošle godine u veljači uklonila obje dojke i ugradila implantate jer je testiranjem otkrila da u sebi nosi gensku mutaciju BRCA 1 koja opasnost za oblijevanje od raka dojke i jajnika povisuje i za 85 posto. Zbog straha od raka, početkom ove godine podvrgnula se još jednoj operaciji - uklonila je i jajnike. 

Sve za kuhanje: najbolji lonci, tave i noževi

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Moslavka 17.10.2015.

    Pa kome tece med i mlijeko u bracnom zivotu? Uvijek ima problema a ovi dvoje imaju uspjesan glumacki zivot, ona radi kao humanitarka, bila na operacijama, imaju sestero djece pa sad vi meni recite da se uvijek slazu o svemu. Kao i mi svi, probaju napraviti sto je najbolje. Nije laka stvar.

  • Galeb i ja 17.10.2015.

    Problemi su ociti.

  • mali zeleni prigorec 17.10.2015.

    Brad, zapamti samo ovo : Da, draga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare