To je to što me zanima!

Angelina s Galapagosa otišla tješiti djecu izbjeglice u kamp

Glumica je, nakon što je na otočju s Bradom i djecom proslavila zaruke, posjetila Ekvador i Haiti. S predsjednikom je razgovarala o uvjetima u kojima djeca žive
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (35) nedavno je proglašena specijalnom izaslanicom UNHCR-a. Glumica je ostavila Brada Pitta (48) da čuva djecu i otišla u dječji kamp u posjet kolumbijskim izbjeglicama.Odlazak u Ekvador prvo joj je putovanje za UNHCR.

Angelina se ondje sastala s predsjednikom Rafaelom Correaom. Razgovarali su o djeci, izbjeglicama i uvjetima u kojima žive. U kampu se susrela i s jednom mamom koju je upoznala prije sedam godina. Jolie je potom posjetila i Haiti. Od 2001. godine glumica je ambasadorica dobre volje pri UN-u. U deset godina posjetila je više od 40 država.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • anana 24.04.2012.

    ja nju obozavam od malih nogu huhuhu samo da se hoce malo zdebljati, bila bi naj, naj na svijetu. a djecica su joj preslatkaa.

  • kaniža 24.04.2012.

    Da su svi kako se ono kaže selebovi kao ona možda bi se i riješila glad. Mislim da ona upravo želi potaknuti ljude da i oni učine isto, ali idioti poput Demi Moore i slični nemaju vremena jer se moraju lječit od bolesnog mozga....koji ne može prihvatiti starenje i to da više nema mladog dečka...strašno!

  • NikolinaRicko 24.04.2012.

    A kaj bu delala u životu s tolko love!!Putuje upoznaje svijet,ljude,kulture,malo im zamaže oči a sebe uzdigne!!!Ona ima toliko svega da je njoj dosadno doma sjedit i kuhat,ne živi takav život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare