To je to što me zanima!

Angelina se ozlijeđivala jer se osjećala kao zatočenica

Glumica je priznala da se promijenila nakon što se posvetila ulozi majke. Progovorila je i o ljubavi prema svojoj pokojnoj majci Marcheline Bertrand
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (35) je u intervjuu za američki magazin 'Parade', koji je dala povodom svog novog filma 'Salt', priznala da se ozlijeđivala jer se osjećala zatočenom. Tvrdi da se promijenila tek nakon što se posvetila ulozi majke. Angelina, koja kaže da se sada oslobodila iz svog kaveza, ima 13. tetovaža. Na desnoj ruci je tetovirala 'Molitva za divlje u srcu, zatvorene u kaveze'.
- Znala sam se rezati ili skakati iz aviona pokušavajući pronaći novi izazov, jer je ponekad sve ostalo izgledalo tako lagano. Tražila sam nešto dublje, nešto više. Sve sam pokušala, ali i dalje sam se osjećala zatočeno - izjavila je glumica. Osim o samoozlijeđivanju oskarovka je progovorila i o svojoj pokojnoj majci Marcheline Bertrand.
- Majka nikada nije sebe stavljala na prvo mjesto. Na kraju mi je rekla da je najveći uspjeh biti majka. Sjećam se kada je pjevala u crkvi. Kako je bila lijepa. Palila sam svijeće s njom. Govorila je da ništa u životu nije propustila osim što nije upoznala svoju unučad. Kada je preminula, dovela sam svojeg sina u crkvu da zapali svijeću za nju - kazala je suznih očiju Angelina. Uplakana glumica se ispričala i rekla kako je pokojnu majku neizmjerno voljela. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dzudzan 08.07.2010.

    Angelina se ozljeđivala jer nije baš normalna.

  • marijamarijic 08.07.2010.

    i ja bi popizdila da mi svi govore da sam najljepša žena na svijetu (osim breda ;))

  • slay22 08.07.2010.

    OMG, koja ruka na zadnjoj slici!!! Tako lijepa žena, a premršava. Šteta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare