To je to što me zanima!

Angelina se u tajnosti sastaje s bivšim, što će Brad reći na to?

Posjetila ga je u njegovoj vili u Los Angelesu. Razgovarali su satima. U zadnje se vrijeme sve više čuju i redovito se viđaju, otkrili su prijatelji bliski holivudskoj glumici
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda ostala je u dobrim odnosima s Billyjem Bobom Thorntonom (57) od kojeg se rastala 2003. Zbog glumca često privatnim avionom putuje iz Francuske u Los Angeles.

Angelina Jolie (37) iz Afganistana, u kojem je nedavno otvorila školu za djevojčice, nije otputovala Bradu Pittu (49) i djeci. Umjesto toga otišla je u Ameriku. Ondje se sastala s bivšim suprugom.

- Posjetila ga je u njegovoj vili u Los Angelesu. Razgovarali su satima. U zadnje vrijeme se sve više čuju i redovito se viđaju - otkrili su prijatelji bliski glumici. O njihovim tajnim sastancima Brad navodno ništa ne zna. Jolie je nedavno u intervjuu otkrila kako Brad nikad ne bi prihvatio da je ostala prijateljica s bivšim mužem. Prošle godine je Angelina Jolie napisala predgovor Billyjevoj autobiografiji “The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts”.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • wolfgar 06.04.2013.

    Angelina računa na to da Brad ne čita 24sata i da mi nećemo nikome reći :-D

  • someral 06.04.2013.

    pa privlacan je dosta taj njen bivsi

  • Seka1304 06.04.2013.

    "Razgovarali su" satima hahah! Sve se bojim da su razgovarali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare