To je to što me zanima!

Angelina zbog obitelji više ne želi glumiti s B. Pittom

Američka glumica priznala je da bi voljela snimati sa nevjenčanim suprugom, ali smatra da je to nemoguće jer netko od njih mora paziti na djecu
Vidi originalni članak

Angelina Jolie i Brad Pitt zaljubili su se na snimanju blockbustera "Mr. and Mrs. Smith" 2005. godine dok je glumac još bio u braku s Jennifer Aniston. Glumica je američkim medijima otkrila kako bi voljela i dalje glumiti s Bradom, ali ne vjeruje da će se to i dogoditi.
- Bilo bi fantastično opet snimati s njim, ali mi ipak imamo šestero djece - izjavila je Angelina i dodala kako je briga o Madoxxu (8), Paxu (5), Zahari (4), Shiloh (3) i blizancima Knoxu i Vivienne zaista težak posao jer se trude da svi budu sretni i ispunjeni.
- Želimo naći ravnotežu u našim životima jer želimo educirati svoju djecu, ali i ispuniti vlastite snove kao glumci i kao obični ljudi. Prije svake odluke dobro promislimo jer nam je obitelj ispred svega - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kiki_09 26.09.2009.

    @cinderella, u potpunosti se slazem!!

  • labelwriter 26.09.2009.

    KOGA TO INTERESIRA, A STA DICA SVAKE SEKUNI U AFRICI UMIRU OD MALARIJE I GLADA TO NIKO NEPISE!!! POKVAREN JE OVAJ SVIT POKVAREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • abccba123 26.09.2009.

    živcira me kad tako u naslovu piše krivo samo da bi ljudi čitali ne da ona ne želi glumiti više sa njim nego jednostavno nemaju vremena netko mora ćuvati djecu i rekla je da se to vjerovatno neće dogoditi... ubiti ona ćak kaže da želi ali da nije moguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare