To je to što me zanima!

Angelini smiješak nije silazio s lica: Uživa u satovima letenja

Slobodno vrijeme glumica najviše obožava provoditi sa svojom djecom, a kad uhvati priliku, prepusti se i svom hobiju, letenju.Ovoga puta sa sobom je povela Maddoxa
Vidi originalni članak

Dok boravi u Velikoj Britaniji, Angelina Jolie (36) pronašla je malo vremena i za poduke letenja u Londonu. Sa sobom je povela sina Maddoxa (10), a glumici nije silazio osmijeh s lica dok je iz luksuznog automobila hodala prema avionu gdje ju je čekao instruktor. 

Slobodno vrijeme glumica najviše obožava provoditi sa svojom djecom, a kad uhvati priliku, prepusti se i svom najdražem hobiju, letenju. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • AirportVrsar 24.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gđa78 24.09.2011.

    Joj ok,daj dosadni ste s njom-iskače ko iz paštete..Ta žena uživa u medijima ko i taj njen potrčko-Zato mu je i bilo dosadno u braku sa Jenn.Ona je naj,naj ,naj al brate mili već ste naporni s njom!!

  • axse 24.09.2011.

    ženska uživa u životu,život je takav:čupav i dlakav

Komentiraj...
Vidi sve komentare