To je to što me zanima!

Angelinu Jolie će njen otac Jon Voight predati Bradu

Angelina i njen otac posvađali su se 2002. jer je on izjavio kako se Angelina mora liječiti jer ima psihičke probleme. Sada su izgladili odnose
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (32) i Brad Pitt (44) nikako da se vjenčaju. Sada je procurila informacija kako najljepši par Hollywooda planira tajnu svadbu na ljeto. Prisutni će biti samo prijatelji i bliža rodbina. Ceremonija će biti u Santa Barbari početkom lipnja. Angelinin tata Jon Voight (69) navodno će predat kćer novom zetu. Glumica je prestala komunicirati s Voightom u lipnju 2002. Povod za to bio je njegov nastup u TV showu u kojem je izjavio da se nada da će njegova kćerka potražiti pomoć kako bi riješila svoje emocionalne probleme.
- Počeli su razgovarati u siječnju ove godine. Angie želi da je tata odvede do oltara. Čim su počeli planirati vjenčanje, ona je znala da želi na vjenčanju prošetati s tatom pod ruku - rekao je prijatelj. Iako će svadba biti intimna, pozvane su neke filmske zvijezde.
- Doći će George Clooney i Matt Damon. Brad je već nabavio svoje najdraže vino iz Santa Marie, a Angie se trenutačno brine o tome kako će izgledati torta - dodao je prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • chocolada1 20.04.2008.

    Jesu lijepi oboje ali mi tako ne idu skupa kao par uopce

  • mate18 20.04.2008.

    ma angie je najbolja...kakva jennifer..ona je odvratna!!!!

  • sunce22 20.04.2008.

    nije...meni je angie baš super....

Komentiraj...
Vidi sve komentare