To je to što me zanima!

Angie je noževima gađala Pitta, on se boji za život?

Seksipilna glumica noževe obožava od djetinjstva, a bacati ih je naučila dok je snimala blockbuster 'Tomb Raider'. Jolie takvu igru smatra hobijem
Vidi originalni članak

Brad Pitt (44) navodno pokušava nagovoriti Angelinu Jolie (33) da se odvikne od bacanja noževa po kući kad izgubi kontrolu. Glumica je tu “igru” naučila dok je snimala blockbuster “Tomb Rider”. Kako bi u tome uspio, Brad joj je kupio kazete “Streaming Furies” s kojima se uči samokontroli. To učenje bazira se na tehnici disanja, meditaciji i Tai Chiju. Majka šestero djece navodno je u naletima bijesa noževe bacala i na Brada.
- Angie ima lošu narav, a noževe obožava od djetinjstva. Ona takvu vrstu “igre” smatra hobijem - rekao je izvor blizak tabloidu.
Brad je u strahu za svoj život jer se boji da će ga Angelina u naletu bijesa teže ozlijediti, ili još gore, ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Arupadhatu 07.12.2008.

    Film je Tomb Raider, ne Tomb Rider, jer ne jaše grobnice, stvarno mi nije jasno kako nitko ne vidi razliku koja je bolno ocita.

  • Kiki_09 07.12.2008.

    A bas glupost! Mislim nije mi jasno zasto volite objavljivati price tabloide za koje se zna da objavljuju lazi? Opcenito mi je glupo kada to radite, ali vec ako radite, pa ima toliko casopisa koji za promjenu ne objavljuju lazi. Pa neki dan ste napisali i da se prema izvorima jednog tabloida Patrick Swayze oprasta od obitelji i umire, i sam Patrick Swayze je to demantirao, tim vise sto ga je taj isti tabloid vec jednom proglasio mrtvim, i eto vi taj njegov demant niste ni objavili ... Ma znam ja da je ovo show rubrika, ali ipak, ovo je neukusno.

  • chewbakkka 07.12.2008.

    tolko mi ju je žao da eto, nemam volje ni na wc otić :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare