To je to što me zanima!

"Angie je varala Brada sa ženskom pop zvijezdom"

Mickey Brett je sedam godina radio kao glumičin tjelohranitelj, a prošle godine dobio je otkaz. Iz osvete radi na knjizi u kojoj će otkriti njene tajne
Vidi originalni članak

Bivši dugogodišnji tjelohranitelj Angeline Jolie (33), Mickey Brett (52) uskoro će početi pisati knjigu u kojoj će otkriti dosad nepoznate detalje o glumici. Brett je tijekom 90-tih u Engleskoj bio optužen da je izvršio ubojstvo po narudžbi, ali je zbog manjka dokaza optužnica odbačena. Tjelohranitelj je izazvao i nekoliko incidenata dok je radio za američku glumicu. Tako je 2006. godine snimljen kako davi paparazza, a ranije te godine je pretukao muškarca koji je upao na Angelinino imanje u Namibiji. Agresivni Mickey prestao je raditi za Jolie prošle godine, vjerojatno na inicijativu Brada Pitta (45). On nije potpisao ugovore o povjerljivosti te se knjigom navodno želi osvetiti za uručeni otkaz.
- On zna sve o Angelini. Otkrit će kako je uspjela osvojiti Brada. Ona mu je ispunjavala svaku želju u krevetu što je uključivalo i seksualne igračke, palice, bičeve i odjeću od lateksa - otkriva izvor blizak Brettu koji će u knjizi otkriti s kojom je ženskom pop zvijezdom Angelina varala Brada.
- Mickey je dogovorio najmanje 20-tak tajnih susreta Angie i te žene u hotelima dok je Brad snimao filmove - dodaje izvor.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • macki 25.01.2009.

    hihihihhi a tjelohranitelj ce zaraditi,Brad ce ustati sa svojom Anđom,jer je papak koji plese kako ona svira...i pojeo vuk magarca.Hajde bar ce lik dobiti nesto para ,a tko je njima kriv.Sami znaju da su javne licnosti-neka paze malo

  • missy01 25.01.2009.

    Nešta tu smrdi... Možda ima neke istine u tome, ali sam sigurna da je glavni motiv ovog tjelohranitelja zarada.

  • Kiki_09 24.01.2009.

    Da sigurno ce svi povjerovati tjelohranitelju koji iz osvete pise knjigu. Stvarno biti slavan i nije toliko dobro. Izgubis svoj zivot! Pogledajte Travoltu - ucjenivali ga slikama mrtvog sina! Stvarno odvratno. Pitam se zasto je taj tjelohranitelj dobio otkaz i na prvom mjestu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare