To je to što me zanima!

Angie na dijeti i neće biti s Bradom ako ne smršavi

Angelina Jolie je smanjila unos kalorija. Izbjegava crveno meso i slatkiše, a jede puno voća, povrća i ribe. Svaki dan vježba 45 minuta i šeta oko kuće
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (33) je 12. srpnja rodila blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline. Glumica očajnički želi povratiti figuru kakvu je imala prije nego je zatrudnjela. Iako nije u braku s Bradom Pittom (44), želi izgledati kao prava "trofej žena" kada ga bude pratila na premijeru filma "Burn After Reading", koja će biti 27. kolovoza na filmskom festivalu u Veneciji. To će biti njeno prvo javno pojavljivanje nakon što je rodila blizance.
- Angie želi ići u Veneciju s Bradom. Ako se ne dovede u formu, neće se pojaviti - rekao je bliski prijatelj.
Glumica je smanjila unos kalorija. Izbjegava crveno meso, jede puno voća, povrća i ribe. Svaki dan vježba 45 minuta i šeta oko njihove nove kuće u Francuskoj. Početkom mjeseca je posvojeni sin Madox slavio 7. rođendan, a Angie se držala podalje od torte i sladoleda.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • malozlo 22.08.2008.

    Pa dobro Angie di misliš skinut još kila, samo nemoj sa poprsja i usana inače ode slava. Ma ne ako je ova fotografija istinita (mislim iz sadašnjeg vremena) onda se po meni treba udebljati dvije kile. Inače ne vidim razloga zašto bi ona mijenjala svoju kilažu.

  • nmirilovic 22.08.2008.

    zenska izgleda stvarno lose, pogledajte te ruke i stomask???!!! jeste slijepi, samo glava valja a ovo ostalo cista nula

  • Antonela2 22.08.2008.

    Angelina Jolie i sad odlično izgleda pa joj dodatna dijeta baš i ne treba !

Komentiraj...
Vidi sve komentare