To je to što me zanima!

Angie ne želi više glumiti, hoće biti sa svojom obitelji

Glumica kaže da joj je gluma puno pomogla dok je odrastala i da je zbog posla kojim se bavi puno putovala, naučila se izražavati i razumjeti život
Vidi originalni članak

Jedna od najseksipilnijih glumica današnjice za časopis Vanity Fair izjavila je da nema ništa protiv vjenčanja. Angelina Jolie (35) s Bradom Pittom (46) živi već nekoliko godina te kaže da iako se nisu vjenčali ima osjećaj da su u braku. Brada voli u svim oblicima, čak i s gustom bradom zbog koje je skoro izgubio status holivudskog ljepotana. Glumica je u intervjuu za časopis izjavila kako joj gluma više nije najvažnija stvar u životu te kako misli da se tim poslom neće još dugo baviti. Puno joj je pomoglo što se bavila glumom dok je odrastala jer je naučila dosta toga o sebi. Zbog svog posla lakše putuje kamo god poželi, lakše se izražava i razumije život. Kaže da joj je sada obitelj najvažnija te kako joj želi posvetiti čim više vremena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Marina Gace 28.06.2010.

    Ne razumijem kriterije po kojem brišete komentare. Zašto onaj tip nije smio reći da nema razlike između posvojene i rođene djece? I zašto ne smije reći da je neko razmišljanje primitivno?

  • tajnamoja 28.06.2010.

    Ne vjerujem.

  • 28.06.2010.

    sumnjam da ce prestati,lova je kao droga...sto vise imas vise ti treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare