To je to što me zanima!

Angie 'oprala' Kurir: To smeće od novina laže i izmišlja priče

Na Twitteru se obračunala s Kurirom koji je objavio da ona traži ukidanje Republike Srpske. Napisala je da ubijaju drveće da bi dobili papir na kojem tiskaju loše novine
Vidi originalni članak

Nakon što je srpski Kurir objavio da glumica planira zatražiti ukidanje Republike Srpske, brojni poznati u Srbiji okomili su se na nju. Angelina Jolie (36) našla se na udaru političara, glumaca, pjevača i medija. Mnogi su rekli da je ne žele vidjeti u Srbiji. Bata Živojinović rekao je čak da bi joj zabranio dolazak u državu, a Emir Kusturica rekao je da njen film 'U zemlji krvi i meda' nema veze s razumom i pameću. Na sve je to reagirala i sama glumica.

- Kako je moguće da cijela nacija vjeruje priči koju je izmislio Kurir, obično smeće od novina, na temelju lažnog emaila koji je poslala izmišljena osoba - napisala je Angelina na Twitteru te dodala da ljudi ne bi trebali vjerovati svemu što pročitaju. 

- Ubijaju divno i dobro drveće kako bi proizveli papir na kojem tiskaju svoje loše novine - napisala je Angie misleći na Kurir. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Samy_1 22.01.2012.

    Naisao neko ko ima mud a jos zena i sad odjenom digli se sitni zuti iz tih novina.Da ne bude partizanskih filmova ne znam sta bi tu ex jugoslaveni imali u svojoj kinematografiji, aovaj blegrlic, ma nek glumi sa brenom to mu je najveci domet.Meni je jos jedino zao sto Angelina nije moja.

  • Papi_1 22.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ApsolutnihSto 21.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare