To je to što me zanima!

Angie: Skoro sam oslijepila predoziravši se tabletama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
POPILA TABLETE: Angie Garany se pokušala ubiti s 15 godina. Učinila je to nakon što joj se starija sestra udala pa je ostala sama s tetom
Vidi originalni članak

Angie Garany (29) nakon dva tjedna na farmi vratila se kući.
- Život na selu nije bio loš jer sam proživjela i gore. Sretno djetinjstvo u Zadru naglo sam zamijenila strogim režimom Libije - kaže Angie. Tamo je pohađala trogodišnju vojnu školu.
- Svako jutro morali smo stajati u kolonama kao pozdrav Gadafiju. Učila sam rastavljati puške, pucati i psihički su me zlostavljali. Kažnjavali su nas klečanjem u uniformi na 40 Celzijevih stupnjeva po 60 minuta - opisuje farmerica. Nakon toga se, kaže, tamo obrazovala za programerku.
- Nisam se htjela udati kao moja sestra. Ona se odselila pa sam ostala sama. Zbog toga sam se pokušala ubiti s 15 godina. Popila sam tablete i bila slijepa tjedan dana - kaže Angie.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • graziella 15.05.2010.

    ne daj se Angie, želim ti da počneš voljeti sebe, onda će te i drugi voljeti i cijeniti.Nitko nije dostojan tvoga bola da se hrani s njim i o tome priča okolo.Sretno ti bilo u životu i želim ti da pronađeš ono što očito tražiš, a to je sigurna luka.

  • tenerife 15.05.2010.

    želim ti sreču,pokušaj iskoristiti to znanje arapskog jezika..

  • dusansk 15.05.2010.

    Ti si sad kao poznata ličnost, jel da ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare