To je to što me zanima!

Angiena prijateljica Jasna: Naš anđeo je sad na boljem mjestu

MOJ LIPI ANĐELE Na zagrebačkom Mirogoju 30 prijatelja oprostilo se od Garany. Od bivših farmera bila je samo Sabina Čedić te supruga Kikija Rahimovskog, Iva
Vidi originalni članak

Angie Garany ljudima je davala beskrajno puno ljubavi. Naš prelijepi anđeo je sada sa svojom majkom na boljem mjestu, jecajući je rekla bliska prijateljica Jasna Coha. Na zagrebačkom krematoriju Mirogoj najbliži prijatelji i teta Ildiko Pazmanj iz Zadra posljednji put oprostili su se od Angie. Dok je svirala pjesma Olivera Dragojevića 'Moj lipi anđele', nebo iznad Mirogoja se naoblačilo. 

Angiena teta bila je shrvana od boli i neutješno je plakala. Od bivših farmera na ispraćaj su došli samo Sabina Čedić i supruga Kikija Rahimovskog, Iva. Sabinu je to jako rastužilo, a Jasna kaže da su na ispraćaj došli oni koji su je uistinu voljeli. Angie je umrla prošle srijede nakon devet mjeseci kome. Stradala je lani u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo njen dečko Daniel Jurić. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • plima1 16.06.2011.

    svi tule i plaču a jedino je njena peijateljica Jasna bila uz nju cijelo vrijemo a nitko od tzv.prijatelja nije se udostojio doći ju pogledati dok je bila u mukama 9 mjeseci, ma kakvi prijatelji o čemu pričamo, licemjeri, gadovi. stvarno žalosno i nek se srame svi oni koji su trebali doći na posljednji ispraćaj, a NISU

  • ivsche 16.06.2011.

    Ma kakvi prijatelji,prijateljice. To su sve licemjeri i podmukli ljudi i samo gledaju kako da te zeznu i raduju se kad se tebi dogodi nešto loše.Već sam se stotinu puta osvjedočila u to. A ova Sabina što je došla,pa ona s njom na farmi ni nije htjela komunicirati i ogovarala ju je stalno s drugima? Koliko se sjećam.

  • medooo 15.06.2011.

    zasto sprovod ide pod rubriku SHOW????? Angie R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare