To je to što me zanima!

Đani: Bio sam ljut na žiri, ali možda ću se ipak vratiti

Iako je kazao da više neće nastupati u 'Zvijezde pjevaju', Đani Stipaničev sada kaže da će se možda ipak vratiti, ali tek u šestoj sezoni showa
Vidi originalni članak

Nakon što je ispao iz showa 'Zvijezde pjevaju', Đani Stipaničev (40) izjavio je kako je razočaran žirijem zbog komentara u zadnjoj emisiji te da neće nastupati iduće godine u showu. Nakon tri sezone, počeo se osjećati kao da je u zatvoru jer nije smio nigdje otputovati. Sada je za Net.hr izjavio da on nije raskrstio sa showom niti da za to ima razloga. Kaže kako će se sljedeće godine odmarati, ali da postoji velika mogučnost da se vrati u šestoj sezoni showa. Ispadanje mu je na kraju dobro došlo jer mu je olakšalo život na privatnom i poslovnom planu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PapaŠtrumpf 13.04.2010.

    O ne !

  • barkley 13.04.2010.

    spasio ga je ovaj show i sad glumi da mu treba odmor...svašta

  • Vedranius 13.04.2010.

    U tom žiriju sjede sami \"genijalci\": Vanna koja pjeva kao automat bez duše, Hus koji kao ocvali roker glumi neku veličinu, i Rajko -ajmeee koji ne zna sastaviti niti jednu suvislu rečenicu. Svi se samo reklamiraju i to je to. Đani sigurno pjeva bolje od svih njih zajedno. Ljudima je bila antipatična Mare (većini samo zbog izgleda), ali i žiri ih je zakinuo, jer se ocjene ZBRAJAJU!

Komentiraj...
Vidi sve komentare