To je to što me zanima!

Ani se u leopard haljini nazirao trbuščić: 'Hvala što ste mi javili da sam trudna, nisam znala...'

Gruica je sve komentare o prinovi 'lajkala' pa su neki možda i pomislili kako su pogodili da je u drugom stanju, ali onda ih je razočarala. Pozirala je na plaži sa suprugom i demantirala napise o trudnoći
Vidi originalni članak

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (37) ovih se dana na Instagramu pohvalila kako se na Hvaru uspjela naspavati i 'odmoriti mozak'. Pozirala je u leopard haljini, a ono što je većini zapelo za oko bio je Anin trbuščić. Nije dugo trebalo da joj njeni pratitelji počnu čestitati na prinovi i ispitivati o drugoj trudnoći. 

- Meni si uvijek prelijepa. Nego, je l' beba na putu? Nešto mi djeluje da se stomak malo zaokružio - napisala je jedna, a druga nastavila: 

- I meni ovdje izgleda kao da imaš trudnički stomačić. 

Ana je sve te komentare lajkala pa su neki možda i pomislili kako su pogodili da je u drugom stanju, ali onda ih je sve 'razočarala'. Pozirala je u kupaćem kostimu sa suprugom, splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem (45) na plaži i demantirala napise o trudnoći. 

- Hvala što ste mi javili da sam trudna. Nisam ni sama znala - komentirala je Ana, a neki su prihvatili šalu i napisali da će tako i kroz nekoliko mjeseci javiti i čeka li djevojčicu ili dječaka. Glumici na savršenoj liniji zavide mnoge žene, a Ana ne skriva kako često vježba i naporno radi na svojoj kondiciji. Prije četiri godine diplomirala je na Kineziološkom fakultetu, a u kolovozu 2018. u tajnosti se udala za Uglešića. Supruga je poznavala otprije, ali su tek prije dvije godine prohodali i shvatili da se vole. 

- Borana poznajem više od dvadeset godina. Uvijek je bio ljubazan, pristojan, premda pomalo distanciran. Ljubav nam se dogodila iz vedrog neba. Sve je bilo spontano i neočekivano, kako to obično biva - zaključila je Ana, koja iz braka s piscem Hrvojem Šalkovićem (46) ima sina Marata Ivana

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • maumamau 03.06.2020.

    Ovaj čikec mi sliči na nekog feminiziranog muju a šlape su mu vrh vrhova, raman za paradu 😂😂😂

  • machinehead 03.06.2020.

    Pogodi sta🤔

  • pljuvačnica 03.06.2020.

    1.Woow,popravljae se,niste napisali OBOŽAVATELJI ,nego pratitelji. 2.udala se u tajnosti????????? Silovali ste nas s njenim slikama vjenčanja danima. 3. Ove šlapice na muževim nogama... Takve nosi Marko Grubnić i slični njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare