To je to što me zanima!

Anica: Danas nam treba više pozitivnih emocija i takvih ljudi

Bivša manekenka pojavila se na promociji vode koja je lansirala motivacijske citate. Svoje poruke podijelili su Dubravko Šimenc, Matija Vujica, Iva Balent, Iva Balaban...
Vidi originalni članak

Dobro se dobrim vraća, kazala je u subotu voditeljica Iva Šulentić na promociji izvorske vode Jana na zagrebačkoj špici.

Jana je lansirala novu seriju motivacijskih i inspiracijskih citata na poleđini bočica vode kako bi potaknuli pozitivne promjene.

Najduži put započinje prvim korakom... Idemo?, Dobro se dobrim vraća, Samo je jedan tata. Zato budi najbolji, samo su neke od inspiracijskih poruka čijim dijeljenjem na društvenim mrežama donirate kapljice za pakete s potrepštinama za štićenike udruge Dječja sreća.

- Poruka koju sam dobila je "Budi zahvalan na ljudima koji te čine sretnim" - kazala je Anica Martinović i dodala da su ovakve poruke osvježenje jer nam danas nedostaje više pozitivnih emocija, ali i ljudi koji nas usrećuju.

Svoje motivacijske poruke podijelili su Dubravko Šimenc, Matija Vujica, Iva Balent, Iva Balaban i mnogi drugi, a humanitarnoj akciji pridružili su se i naši rukometaši. 

Udruga Dječja sreća pomaže bolesnoj, nemoćnoj, napuštenoj ili siromašnoj djeci, socijalno ugroženim obiteljima, samohranim roditeljima te starijim i nemoćnim osobama i zato posjetite vodu s porukom, podijelite citat i darujte kap za prikupljanje 100 paketa s potrepštinama.

- I najmanji korak čini razliku, a puno njih u istom smjeru može promijeniti svijet - poručuju iz Jane.

Svoje poruke možete unositi i vi na www.vodasporukom.com  i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ParlevuFranse 27.10.2013.

    Jel to ona sto se hvalila u novinama da gradi kucu sa pet kupaona i da u svaku idu Versace plocice i kupaonski namjestaj?

  • mila 19 27.10.2013.

    anice :je kad ti je muž nogometaš..ostalima treba posao i novac....joj anice dobrotvorke..be pozitive...hihihi

  • zahira45 27.10.2013.

    Istina, premalo je pozitivnih poruka, empatije, humanosti. Tužno neko vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare