To je to što me zanima!

Anica Kovač otkrila je svoju nasljednicu, ljepotice si sliče

POMAŽE JOJ U KARIJERI Najtrofejnija misica, koja je 1995. bila prva pratilja Miss svijeta, i 17-godišnja Sandra imaju istu kratku frizuru. Anici se Sandra jako svidjela
Vidi originalni članak

Visoku i vitku djevojku kratke kose Miss Hrvatske 1995. pomno je pratila i snimala mobitelom na zagrebačkom Dreft Fashion Weeku.

Sandra Karačić 17-godišnja je djevojka iz Metkovića koju je Anica Kovač (36) otkrila na nedavnom izboru ljepote koji je radila u Mostaru. Bivšoj misici odmah se svidio djevojčin izgled, koji ju je podsjetio na nju. Sandra je i na izboru imala kratku frizuru, a Anica joj je sugerirala da malo doradi i potamni kosu. Pomogla joj je da dođe do Dove Fashion.hr-a i Cro-a-Portera na kojima je također nosila reviju. 

Anica Sandru ne vidi u izborima za miss, iako ne isključuje ni tu mogućnost, no predviđa joj blistavu manekensku karijeru. Savjetovala joj je da prvo završi školu, a onda da se posveti manekenstvu. Sandra je učenica frizerske škole, a trenirala je rukomet. Anica je Sandru upoznala sa svojom mentoricom Tihanom Harapin Zalepugin, koja je oduševljena djevojčinim izgledom.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Penelope 007 27.11.2012.

    Cura ima zanimljivu facu i prekrasne oči...a Anica hm...tona pudera na njenoj faci...seljančura obična

  • ragby 27.11.2012.

    A, svašta... Da to nije ono staro: gdje ja stadoh ti produži... Gospođo vaše je prošlo i u ovom vremenu izgledate kao stara gramofonska ploča... Ma šta vas briga, zapamtiti će vas kao ženu fudbalera...

  • facosorry 27.11.2012.

    točno tako, imaju iste frizure i bogu fala

Komentiraj...
Vidi sve komentare