To je to što me zanima!

Anica nije dobila izbor, licencu je preuzela misica Maja Kuljiš

Ove godine moramo sve na brzinu napraviti jer pobjednica mora već 2. rujna biti na Baliju. Još ne možemo otkriti gdje će točno biti izbor, zaključila je Maja Kuljiš
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske, Anica Kovač, nije skrivala kako želi kupiti licenciju najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, ali nije uspjela. Organizaciju Izbora za Miss Hrvatske za Miss svijeta dobio je Boris Geršak, a u direkciji će mu pomagati jedna druga bivša misica, Maja Kuljiš (35).

Šuškalo se kako će izbor za Miss Hrvatske preuzeti Tarik i Lejla Filipović, ali čini se da su i oni odustali.

- Srela sam Borisa i rekao mi je da je dobio licenciju. Već sam i prije radila u direkciji izbora dok ga je vodio Milan Šečković pa nisam dugo razmišljala hoću li prihvatiti ponudu - kaže Vukovarka Maja. Mnogi je se sjećaju iz kviza 'Kolo sreće' u kojem je pomagala legendarnom Oliveru Mlakaru. Izbor je planiran za 24. kolovoza u Zagrebu, a Miss će izabrati između 20 djevojaka.

- Ove godine moramo sve na brzinu napraviti jer pobjednica mora već 2. rujna biti na Baliju. Još ne možemo otkriti gdje će točno biti izbor - zaključila je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mama2misa 07.08.2013.

    Definitivno je sve počelo propadati od Lejle i one sramote koju su joj priredili....Da izbori nisu namješteni i iscenirani imali bi sigurno neku ljepoticu poput Anice da nas zastupa na izborima...Treba dati licencu nekome kome je zbilja stalo da se Hrvatskom izboru za miss vrati stari sjaj a to može samo netko tko je i sam bio ili je u tim vodama i voli svoj posao iz ljubavi a ne novca..

  • aventin 06.08.2013.

    anice i dalje si najljepša steta sto nisi dobila bila bi najbolja i naljepše bi djevojke izabrala

  • IvanaNovokmet 06.08.2013.

    anica kovac je jedan obicna duvanjska seljanka dozivilia sam ju par puta jos dok je u münchenu bila po kaficima

Komentiraj...
Vidi sve komentare