To je to što me zanima!

Aniston je opet 'popušila': Gerard zavodi voditeljicu

DVOSTRUKI ZAVODNIK: Gerard Butler očijuka s dvije žene u isto vrijeme, ali ne želi ozbiljnu vezu jer, kako sam kaže, nije spreman za brak i djecu
Vidi originalni članak

Lako ju je voljeti jer je predivna i skromna žena, hvalio je Gerard Butler (40) glumicu Jennifer Aniston (41) prošli tjedan u Parizu. Na predstavljanju filma “The Bounty Hunter” grlio ju je, ljubio i pipkao po stražnjici, no u isto vrijeme zavodio je Laurie Cholewu (29), voditeljicu francuskog televizijskog programa Direct 8. Jennifer je ostavio samu u Madridu i rezervirao let za Pariz da bi proveo vikend s novom djevojkom. Laurie je sa škotskim glumcem u petak prošetala gradom, pokazala mu muzej Louvre, a navečer su obišli najbolje klubove.
- Laurie je s njim radila intervju. Među njima je zaiskrilo čim su se ugledali i bilo je jasno da će Jennifer brzo pasti u drugi plan - kazale su Lauriene prijateljice. Butlera su povezivali s pjevačicama Jessicom Simpson (29) i Lindsay Lohan (23). On kaže da nije spreman za brak i djecu.

JENNIFER ANISTON NAKON PITTA NESRETNA U LJUBAVI
Brad Pitt (45) i Jennifer rastali su se 2005., nakon pet godina braka, zbog Angeline Jolie (34). Glumici su propale veze s pjevačem Johnom Mayerom, manekenom Paulom Sculforom i glumcem Vinceom Vaughnom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crnabitanga 10.04.2010.

    Ma više mi je dosta te Anistonke, očito da nešto ne valja s NJOM kad nije u stanju zadržat frajera i imati dugu i dobru vezu. Pa svi koji su bili s njome napucali su je!

  • bucka18 10.04.2010.

    pa tako ce i tu od.... kad zaiskri sa drugom!!!

  • nea-zg 10.04.2010.

    nemrem vjerovat da ima tako ograničenih ljudi.ako nema frajera nešto ne valja s njom??prestrašno,a šta su one kaj trpe sve i svašta u vezama samo da ne bi bile same?one su pametne jel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare