To je to što me zanima!

Aniston napokon progovorila o Justinu: Jako sam sretna!

Američka glumica konačno je progovorila o svojoj ljubavnoj vezi, ne skriva oduševljenje i naglašava da je imala sreće što je upoznala upravo Therouxa
Vidi originalni članak

Jennifer Aniston (42) konačno je javno progovorila o svojoj vezi s dvije godine mlađim glumcem Justinom Therouxom.

- Jako sam sretna. Mislim da sam stvarno imala sreće što sam upoznala Justina - izjavila je Aniston, ne skidajući osmjeh s lica.

Glumica je još od rastave s Bradom Pittom naglašavala kako nema sreće u ljubavi i da ju to jako pogađa, ali izgleda da je konačno pronašla onoga kojeg je čekala, bar zasad.

U intervjuu je također najavila svoj sljedeći film Horrible Bosses gdje tumači ulogu liječnice Julie Harris, žderačice muškaraca. Aniston je komentirala kako joj je uloga bila izrazito zabavna te da se našla u jednom sasvim drugom svjetlu, ali i bolje upoznala s filmskim partnerom Charlijem Dayjem.

Na glumici je nedavno primijećena njena prva tetovaža. Na desno stopalo tetovirala je ime svog pokojnog psa Normana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • utti 26.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare