To je to što me zanima!

Aniston otkrila kome ide njezin glas na izborima pa poručila: Nije smiješno glasati za Kanyea

Jennifer nastoji potaknuti pratitelje da razmisle kome će dati svoj glas na nadolazećim predsjedničkim izborima i da razmisle na koga će se najviše odraziti ishod ovih izbora
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (51), zvijezda serije 'Prijatelji', pokazala je pratiteljima na društvenim mrežama da je politički aktivna. Objavila je da je putem pošte prijevremeno glasala na američkim predsjedničkim izborima, a otkrila je i kako je njezin glas otišao demokratskom kandidatu Joeu Bidenu (77) i njegovoj zamjenici Kamali Harris (56). 

POGLEDAJTE VIDEO: Brad Pitt i Jennifer Aniston

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Glasala sam za njih jer je trenutačno naša zemlja više podijeljena nego ikad ranije. Trenutačno nekoliko muškaraca u rukama drži moć odlučivanja što žene mogu, a što ne s vlastitim tijelima. Naš trenutačni predsjednik zaključio je da rasizam nije problem. U više navrata je javno ignorirao znanost. Previše ljudi je umrlo. Riječ je o budućnosti ove zemlje i cijelog svijeta - započela je glumica objavu. 

Jennifer nastoji potaknuti pratitelje da razmisle kome će dati svoj glas na nadolazećim predsjedničkim izborima i da razmisle na koga će se najviše odraziti ishod ovih izbora. 

- Na vaše kćeri, LGBTQ+ zajednicu, našu braću i sestre Afroamerikance, starije ljude sa zdravstvenim problemima i vašu buduću djecu i unuke, koji će imati zadatak spasiti planet za koje trenutačna vlast ne misli da je ugrožen. Cijela ova stvar ne odnosi se samo na jednog kandidata ili problem, već na budućnost zemlje i svijeta. Glasajte za jednaka ljudska prava, ljubav i pristojnost - govori Jennifer. 

SREDILA SITUACIJU Hrabra Jennifer Aniston spasila Emmyje, gasila vatru u studiju

Osvrnula se i na kandidaturu repera Kanyea Westa (43), supruga reality zvijezde Kim Kardashian (40).

- Nije smiješno glasati za Kanyea. Ne znam što bih drugo rekla. Budite odgovorni - rekla je Jennifer, a mnogi pratitelji su joj u komentarima izrazili podršku. 

- Svaka riječ ti je na mjestu - pisali su joj.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mare63 26.10.2020.

    Unlike totalni! Sve te hollywoodske face biraju demokrate, nista cudno...tako su i 2016 svi za Clinton navijali, neki kao Tom hanks izjavili da ce se iseliti iz US ako Trump pobjedi...eto nadam se da ce Trump opet pobjedit, pa nek se ti pedofili isele zajedno sa Bidenom sa ove planete!

  • 26.10.2020.

    Postoji li ijedan američki celebrity koji nije demokrat?

  • ivanaivano 25.10.2020.

    Posto je i nama Rvatima on bitan, odgledo ja njegove stand up ususret izborima: tip smanjio na 7,8% posto nezaposlenost (sada jos pala na 5 i nesta), smanjio ljekove za 1% (ne puno ali ga farmaceuti razapinju) , a plan je na 60-80% smanjiti (svi znaju nj tzv.zdravstvo kakvo je), podizanje slamova gdje su afroamericki stanovnici, otvaranje posla i jacanje skolstva, zatvaranje granica, podizanje ekonomije...ja fakat ne vidim nista lose! Pa kakve veze ima kako izgleda, da je direktan i je (meni to ok ..bolje grubo u facu i cao) ... mislim da nama takav treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare