To je to što me zanima!

Aniston uzima pauzu u karijeri kako bi se vjenčala za Justina

Moram se odmoriti, 2015. je ta godina, zaključila je glumica koja se za Justina Therouxa zaručila 2012. godine, no točan datum vjenčanja još nisu odredili
Vidi originalni članak

Holivudska glumica otkrila je da će se sljedeće godine posvetiti svom privatnom životu, što uključuje i planiranje vjenčanja s Justinom Therouxom (42). Jennifer Aniston (45) odlučila je napraviti pauzu od posla nakon što završi snimanje filmova 'Cake', 'Miss You Already' 9 'Horrible Bosses 2'.

Glumica, koja je nedavno otkrila kako bi voljela imati tijelo kao Gisele Bundchen, svoju vilu na Bel Airu renovira već od 2012. godine. 

- Ove godine imat ću puno posla. Dovršavamo neke djeliće kuće, uvijek volim nešto renovirati. To je uzbudljivo. No ove godine radovi prestaju i to će biti to. Živjet ćemo tamo - rekla je Jennifer te priznala da je pauzu u karijeri već odavno trebala napraviti.

- Moram se odmoriti, 2015. je ta godina - zaključila je glumica.

Mnogi su se zabrinuli za opstanak njezine veze kad u veljači svoj rođendan nije slavila sa zaručnikom, no par je imao puno posla i nisu stigli uskladiti svoje obaveze. U njihovom odnosu je očito sve u redu i imaju ozbiljne planove. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mdoroslo 29.03.2014.

    Prije sam bila umišljena, a sada sam savršena!

  • Lina39 29.03.2014.

    Dobro izgleda sa 45 godina,bolje nego neke sa 25. U svakom slučaju želim joj sretan brak !

  • issavis 29.03.2014.

    od koje karijere,popunjavanja novinskih stupaca glupostima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare