To je to što me zanima!

Anita je zbog iznenađenja dala manju ocjenu: 'Nije to za mene'

Jako mi je drago što moja jela uvijek izgledaju drugačije, uvijek izgledaju šareno - moj je tanjur raznobojan, veseo, šaren, izgleda puno zanimljivije od ostalih, komentirala je Anita Tajaninu večeru
Vidi originalni članak

U današnjoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ kuhala je viša medicinska sestra Tajana koja je za svoje gošće pripremila zanimljiv jelovnik - predjelo naziva Okusi djetinjstva, glavno jelo Veseli pastirac i desert Medeni smješko.

- Baš me zanima što Tajanu veže za djetinjstvo, baš su joj lijepi nazivi i maštoviti - komentirala je Lea, a i Sara se jako radovala večeri. Domaćica je dočekala gošće pred kućom, a Ljubica se najviše veselila aperitivu. Tajana im je pripremila rakiju od kajsije i višnje.

- Imala sam osjećaj da joj je jako drago što nas vidi, osjećala sam se jako dobrodošlo - komentirala je Anita, a Ljubica je zapjevala bećarac!

- Ovo mi je bio najbolji doček dosad, nekako najopušteniji - rekla je Lea. Nakon rakijice i pjesme domaćica je poslužila predjelo - punjene paprike s ribanim krumpirom, dinstanim lukom i slaninom. Anita je, naravno, dobila predjelo bez slanine.

- Definitivno mislim da će se naći na mom jelovniku, ali dodala bih neki umak jer sam luda za njima i mora biti uvijek nešto saftno - rekla je veganka. Poslije ukusnog predjela uslijedilo je još ukusnije glavno jelo - čobanac s domaćim kruhom, a Anita je dobila tjesteninu bez jaja s povrćem i gljivama.

- Jako mi je drago što moja jela uvijek izgledaju drugačije, uvijek izgledaju šareno - moj je tanjur raznobojan, veseo, šaren, izgleda puno zanimljivije od ostalih - komentirala je Anita.

- Nisam veliki ljubitelj čobanca, ali volim kad ima par nogica, pravo slavonski - rekla je Ljubica, a domaćica je otkrila kako ih je ostavila sebi za poslije.

- Drago mi je što si je Tajana ostavila nogice jer ja samo volim krto meso - dodala je Sara. Došao je red i na fino i slatko, pa je domaćica iznijela tortu, a Anita je dobila kruh s pekmezom.

- Jako mi je fin kolač, ali je zasitan, jedna kalorična bomba - rekla je Ljubica i dodala kako joj je sladoled baš dobro odgovarao uz njega, a i Anita je bila zadovoljna.

- Volim tako jednostavne stvari, bez puno pretjerivanja i kerefeka - ovo je bilo idealno - rekla je. Potom je došao Tajanin prijatelj Mladen i zasvirao na harmonici, a gošće su odmah zapjevale. Sve su se jako razveselile, osim Anite kojoj je iznenađenje nije sviđalo.

- Nisam taj tip, ne volim tu glazbu, nisam tip koji bi se ustao i cupkao nekakvo kolo - komentirala je.

Prva je svoju ocjenu za večeru dala Lea i odlučila se za desetku jer joj je sve bilo odlično, Sari je također sve bilo savršeno pa je također dala deset, baš kao i Ljubici, koja je isto nagradila domaćicu čistom desetkom. Jedino je Anita imala prigovore i odlučila se za ocjenu sedam zato što joj je iznenađenje bilo razočaravajuće.

Tajana ima 37 bodova i izjednačila se s Ljubicom, a posljednju večeru u slavonskom tjednu sutra u 20 sati na RTL-u - kuha mlada studentica Lea!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 14.02.2020.

    Ja ne krivim cak i nju koliko produkciju RTL-a,al i oni su to namjerno napravili.Trebali su napraviti Veganski tjedan guraju namjerno neke kontroverze i dramu,samo pogledajte sta su napravili sa Ljubav je na selu,doslovno kupleraj od show-a.

  • klle@ 14.02.2020.

    Naporne li žene Bože moj. Fakat je više dosadna. To imat doma, ja bi valjda emigrirala ak treba i u Afganistn!

  • 14.02.2020.

    .Osuđujem RTL koji nije spojio vegansku večer sa veganima,nego podmetne kukavičije jaje u jednu uobičajenu grupu .Ove četiri ženice drage svaka na svoj način izloženi su maltretiranju jedne luđakinje.Ne zato što je veganka,nego zato što time maltretira iz večeri u večer sve sudionike.Pogotovo spominjući malo-malo psa koji su ljubimci svih sudionika.Žena je neodgojena.Ne čudim se Ljubici,kojoj je ovo peto večer prevršilo mjeru,a ovoj djevojci pokvarilo večer.Mislim da to neću ni pogledat,jer krivim RTL-koji je morao vidjeti da se radi o luđakinji .

Komentiraj...
Vidi sve komentare