To je to što me zanima!

Anita Lovren izračunala da joj pripada čak 30 milijuna kuna

NA KRILIMA LJUBAVI Supruga Dejana Lovrena konzultirala se s odvjetnikom, ali ipak nije predala zahtjev za rastavu braka. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 270 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Zaljubljena Anita Lovren (27) bila je spremna na rastavu od Dejana Lovrena (27) zbog Darija Torbića (25), simpatije iz tinejdžerskih dana. Otišla se savjetovati sa zagrebačkim stručnjakom za rastave. Dejanovo bogatstvo procijenjeno je na 270 milijuna kuna. 

Anita se povjerila prijateljicama kako joj je odvjetnik rekao da bi joj nakon četiri godine braka pripalo najmanje 30 milijuna kuna. Navodno joj je Dean ranije poklonio kuću na Pagu koju ona planira zadržati. 

Kako nam kaže odvjetnik Marin Domjanović, stručnjak za imovinske sporove, koliko god Lovren ima novca, Anita prema hrvatskom zakonu ima pravo na pola imovine koju su stekli u braku. Eventualno dokazivanje preljuba ne utječe na podjelu imovine.  Par ima dvoje djece, kćer Elenu (3) i sina Josipa (1), a kome će pripasti skrbništvo ne utvrđuje se na procesu o podjeli imovine. 

No na kraju, Anita je odustala od rastave. Razočarala se u Torbića koji joj se predstavljao kao bogataš koji živi na rubu zakona. Torbić je odležao dvije godine u zatvoru u Glini zbog pljačke zlatarnice u Zagrebu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 402

  • tomicalomica 27.10.2016.

    Tko kaže da vjestice ne postoje? Pogledajte sliku , prava vještica iz crtića sa fake cicama :-(

  • Mél.C.B.🌼 12.08.2016.

    Tako je!!! Popali mu sve sta mozes, a probaj i ono sta ne mozes...

  • 10.08.2016.

    bit će da je čovik u krevetu truba.. pa ona traži neki bolji instrument.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare