To je to što me zanima!

Anita svaki dan kuha za 20 ljudi, ali pobjedu je odnio ipak Goran: 'Baš sam se iznenadio'

Jasmina i Davor dali su joj po desetku i pohvalili je da je sve odradila besprijekorno, Marijana je dala devetku zato što joj glavno jelo nije bilo dovoljno začinjeno dok je Goran bio najkritičniji
Vidi originalni članak

Na kraju ovotjednog bloka u 'Večeri za 5 na selu' iz Nove Gradiške i okolice domaćica je bila njegovateljica i kuharica Anita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za goste je pripremila predjelo naziva Šarena jesen, glavno jelo Sve i svašta i desert Mala kraljica. Gosti su bili zadovoljni predjelom, svinjski kotleti također su dobili dobre komentare, baš kao i desert, ali Anita je naposljetku dobila 37 bodova i nije zasjela na prvo mjesto s Goranom.

Jasmina i Davor dali su joj po desetku i pohvalili je da je sve odradila besprijekorno, Marijana je dala devetku zato što joj glavno jelo nije bilo dovoljno začinjeno dok je Goran bio najkritičniji i odlučio se za ocjenu osam zato što je smatrao da je luk u umaku od gljiva bio - previše dinstan.

Kod Anite su prvo došli Jasmina i Goran, a potom su motorom stigli Marijana i Davor. Svi su komentirali da je Anita bila dobro raspoložena.

- Domaćica je bila jako elegantna i bez treme - nasmijana i vesela, a i svake večeri je bila takva - komentirao je Goran.

Nakon zdravice počeli su s predjelom - roladom s ajvarom uz domaće proizvode, a svima se svidjelo što je sve bilo šareno na tanjuru.

- Rolada s ajvarom bila je jako dobra, sve je bilo ukusno - rekla je Jasmina.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Nazivi jela iznenadili goste, a Goran dobio najviših 40 bodova

Davor je istaknuo da je to sve tipično slavonski. 

- Pogođeno zato što je malo razbila s roladom od ajvara, pa sa sirom, malo je ublažila tu težinu - dodao je Davor. 

Goranu se također sve svidjelo, baš kao i Marijani i komentirali su kako su sve pojeli.

Za glavno jelo domaćica je poslužila svinjske kotlete, rižu i umak s gljivama, a svima se svidjelo kako je to domaćica poslužila.

- Meso je bilo fino, omekšano, namazano senfom ili nekakvim preljevom, a bilo je pečeno i podlijevano pivom. Riža je bila kuhana u kalupu i bili su šampinjoni dinstani na luku, oni su dali jedan koloratum svemu tome - rekao je Goran dok je Marijani nedostajalo začina.

Jasmini je porcija bila previše obilna, ali sve joj je bilo jako ukusno, Davor je također sve pohvalio osim umaka od gljiva u kojem mu se učinio da je luk bio prepečen.

Princes krafne domaćica je poslužila za kraj večere i rekla gostima da je ti kolači jedu s prstima, što se nije baš svidjelo Goranu.

- Okus deserta je bio baš onakav kakav treba biti, tijesto je bilo fino i mekano - rekao je Davor.

- Fina krema, fin šlag, dizano tijesto jako ukusno, super kombinacija - pohvalila je desert Jasmina. 

Vani ih je čekalo iznenađenje, folklorna skupina i svirači, koji su zaplesali i zapjevali za goste.

Na red je došlo proglašenje pobjednika: na četvrtome mjestu završile su Jasmina i Marijana, treće mjesto pripalo je Davoru, druga je bila večerašnja domaćica, a pobjednik Goran.

- Apsolutno me iznenadilo prvo mjesto zato sam malo uzbuđen. Konkurencija je bila jaka i hvala svima - rekao je pobjednik.

REAKCIJE NA VEČERU ZA 5 NA SELU Gledateljima 'Večere' zamjerile se Anita i Marijana: Licemjerke! Stalno se smiju drugima. Užas

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mister baja 04.11.2022.

    to što kuha za dvadeset ljudi ne znači da kuha dobro

  • mala lasta 04.11.2022.

    Odnio ipak Goran.😁

  • evo me opeet 04.11.2022.

    Goran je i zaslužio pobjedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare