To je to što me zanima!

Anka i Ivan u svom su tanjuru s rebricama servirali i – dlaku

Zadana namirnica svinjska rebarca bila su sklizak teren natjecateljima. Osim što su morali paziti da se rebarca ravnomjerno ispeku, morali su osmisliti i prilog
Vidi originalni članak

Nekoliko puta su upozoravali i napominjali natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' , no čini se ne dovoljno. Anka i Ivan u svom su tanjuru s odlično ispečenim rebricama servirali i – dlaku, zbog koje se Ivanu Pažaninu odmah smučilo.

Zadana namirnica svinjska rebarca bila su sklizak teren natjecateljima u večerašnjoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Osim što su morali paziti da se rebarca ravnomjerno ispeku, odnosno da sačuvaju sočnost, natjecatelji su trebali osmisliti prilog koji bi savršeno odgovarao temi. 

Drago i Vlado su svoja američka rebarca pripremili u umaku od čilija i vrhnja s dodatkom kakaa, Franka i Mirna su svoja začinili kivijem i avokadom, a Doris i Irene s ljutim krumpirom i jabukama.

Međutim, čak su tri para natjerala žiri da na svojim kuhačama okrene najslabije ocjene. Dvojku su po prvi put dobili Anka i Ivan zbog dlake u tanjuru, Verica i Dragan nisu servirali umak jer se nisu htjeli osramotiti pred žirijem, a Dorisino i Lukino meso je ostalo žilavo i suho. 

Anka i Ivan još uvijek su na samom vrhu u ukupnom poretku, no za petama su im Drago i Vlado. 

Hoće li se trgnuti u stres-testu, doznat ćemo sutra u 20:45 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kung fu panda 17.02.2016.

    ajme koji kulinarski specijaliteti :))

  • Lah 17.02.2016.

    pored ovakvih kandidata požalim za babom vesnom.

  • šaptačica 17.02.2016.

    Ne sviđa mi se bijeli tim krenuvši od onog geyčića Tomislava i Katarine koji nemaju baš kulture prema starijima što se moglo vidjet sinoć od Tomislava i nemaju respekt prema hrani sprdaju se itd.Jadna ona gospođa Branka pored svog muža,braća bez gača smotani,one dvije frizerke blago je reć katastrofa,Anka i Ivan samodopadni,ekipa iz Pule krenuli kao dobro a sad među najgorima,Mirna i ona njezina prija dobro se snalaze u egzotičnoj kuhinji itd....sve u svemu nitko od njih puno ne odskaće,slabo je to kuhanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare