To je to što me zanima!

ANKETA Jesu li trebale ispasti Kraljica i Leptirica iz 'Singera'?

Kraljica je izvela 'Clandestino' francuskog glazbenika Manu Chaa. Nives, Borko i Saša, kao i prethodnih emisija, zaključili su da se ispod maske krije Jadranka Kosor, dok je Antonija razvila novu teoriju
Vidi originalni članak

U polufinalnoj emisiji 'Masked Singera' ispale su Leptirica i Kraljica. Ispod Leptirice skrivala se radijska voditeljica Ivana Mišerić, a ispod Kraljice bivša premijerka Jadranka Kosor (69).

POGLEDAJTE VIDEO:

Leptirica je otpjevala pjesmu 'Vidi se iz aviona' Domenice Žuvele. Spustila se sa stropa i oduševila sve u publici. Saša Lozar naslutio je da se radi o glumici Nataši Janjić Medančić, a Borko Perić kako je riječ o glazbenici Hani Huljić. Nives Celzijus je jedina pogodila kako se ispod maske krije njezina dugogodišnja prijateljica Ivana Mišerić.

- Nisi ti lagala, ti si samo dobro glumila - rekla je Celuzijus nakon što je Mišerić skinula masku. Ivana je dodala kako joj je 'Masked Singer' bio predivno iskustvo.

VLADA EUFORIJA Pljušte pohvale! Jadranka Kosor oduševila gledatelje 'Singera': Jako lijep glas! Svaka ti čast...

Kraljica je pak izvela 'Clandestino' francuskog glazbenika Manu Chaa. Nives, Borko i Saša, kao i prethodnih emisija, zaključili su da se ispod maske krije Jadranka Kosor, dok je Antonija razvila novu teoriju da je Kraljica novinarka Mirjana Hrga.

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA LOZAR O MASKED SINGERU

- Hvala svima koji su glasali za mene, hvala onima koji su otpočetka mislili da sam to ja - rekla je Jadranka Kosor, koja je Borku zamjerila što ju nije spasio.

GLASUJTE U ANKETI:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Miške 24.04.2023.

    Rugoba

  • Dalmatinski čovik 1986 23.04.2023.

    Kosorka jer to ona ča je spasila ajduka da ne ode u bankrot na račun poreznih obveznika i nikom ništa

  • Mister-X 23.04.2023.

    Ne gledam ovo, samo me iznenadio naslov da je Jadranka u showu. Mnogi je mrze jer je bila u Sanaderovom timu i misle da je ista ko i on i da je sve znala, SIGURNO NIJE. Ja savršeno procjenjujem osobe i gledao sam ju u intervjuima onako privatno, opušteno di govori. Ona je jedna iznimno draga i tanana duša, topla i prepuna bola jer ju je otac odbacio, nikad ju nije priznao, baka ju je odgojila. Da je ona ostala premijerka, sasvim sigurno bi promijenila nabolje sve, nasuprot Plenkovića koji je od HDZ-a napravio sve što sada vidimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare