To je to što me zanima!

ANKETA Kojem Tuđmanovom kipu Kevin Spacey najviše sliči?

S obzirom na to da u Hrvatskoj postoji više od 20 kipova u čast pokojnom predsjedniku Tuđmanu, od kojih neki uopće ne izgledaju kao on, nas zanima koji prema Vašem mišljenju najviše sliči glumcu Spaceyju?
Vidi originalni članak

Oskarovac Kevin Spacey (62) već gotovo tjedan dana provodi u Hrvatskoj. Kod nas je slavio doček Nove godine u zagrebačkom klubu Mint, a jučerašnje popodne iskoristio je za posjet groba prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kojeg će možda i utjeloviti u filmu redatelja Jakova Sedlara (69). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je u Hrvatsku došao upravo na poziv redatelja Sedlara, a zajedno su i obišli Tuđmanov grob. Kako smo ranije izvijestili, razlog njihovih sastanaka je moguća poslovna suradnja povodom stote godišnjice Tuđmanova rođenja koja se obilježava sljedeće godine. 

S obzirom na to da u Hrvatskoj postoji više od 20 kipova u čast pokojnom predsjedniku Tuđmanu, od kojih neki uopće ne izgledaju kao on, nas zanima koji prema Vašem mišljenju najviše sliči glumcu Kevinu Spaceyju?  

ANKETA 

Kip iz kojeg grada ili općine najviše sliči Kevinu Spaceyju?

Fotografije spomenika možete pronaći u našoj galeriji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • japanokinezjapano 04.01.2022.

    Valjda je svakom jasno da lik i djelo franje niko ne može odglumiti. Nas je pogodila tornado istina zvana HDZ koji pustoši već 32 godine.

  • 04.01.2022.

    Mora da je spao na niske glumačke grane ako bude prihvatio tu ulogu..... A Ankicu će morti glumiti Brigitte Bardot?

  • Magdalena R.Bajo 04.01.2022.

    Kakva je ovo anketa?Zezancija ili sto je u pitanju?Skoro da i nema kipova koji bas puno lice osobi kojoj su podignute,tako ni pok.dr.Tudjmanu.Eto sto je suvremena umjetnost,sluzi za sprdancije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare