To je to što me zanima!

ANKETA Mislite li da je iluzionist Magic Leon zaslužio zlatni gumb u prvoj emisiji 'Supertalenta'?

Leon se ove godine vratio da pokaže izbrušeni talent i ispravi prošlost. Njegovi uigrani trikovi ne samo da su izmamili prolazne glasove žirija, nego i zlatni gumb koji na audicijama priželjkuje svaki natjecatelj
Vidi originalni članak

Prva audicijska emisija devete sezone 'Supertalenta' je iza nas. Prvih osam natjecatelja pokazalo je svoje vještine, a onaj najbolji, prema mišljenju voditelja i žirija, osvojio je prvi zlatni gumb. Riječ je o iluzionistu Magic Leonu, koji je u ovom popularnom showu sudjelovao i prije 11 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leon se ove godine vratio da pokaže izbrušeni talent i ispravi prošlost. Njegovi uigrani trikovi ne samo da su izmamili prolazne glasove žirija, nego i zlatni gumb koji na audicijama priželjkuje svaki natjecatelj.

- Bio sam skeptičan na početku jer nisam znao što da očekujemo, ali mislim da smo svi oduševljeni - poručio je novi član žirija Fabijan Pavao Medvešek.

DEVETA SEZONA Pjevači i akrobatski plesači, ali i prvi zlatni gumb obilježili su prvu emisiju 'Supertalenta'

Zahvaljujući Igoru Mešinu i Frani Ridjanu, Magic Leon osvojio je izravnu ulaznicu za polufinale. Nakon što su voditelji pritisnuli zlatni gumb, pozornicu su prekrili zlatni konfeti, a Leonu je u zagrljaj dotrčala supruga koja nije mogla sakriti oduševljenje.

ANKETA: Mislite li da je Leon zaslužio zlatni gumb? 

 Magic Leon je i popularni JoomBoosovac koji već godinama nasmijava publiku svojim videima radeći prankove, razne challenge, a najviše je poznat po videima društvenih eksperimenata i testovima poštenja. Magic Leon se u takvim videima pravi da je prolaznicima nešto ispalo i promatra hoće li građani biti iskreni.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI PROLAZNICIMA ISPALO 200 KUNA?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • takda 25.09.2022.

    nevjerovatno antipatičan lik ali eto trudi se i sad su ga nagradili

  • Space Wall 25.09.2022.

    Možda napravit i anketu da li gledate show ili ne.

  • ChandlerBing4 25.09.2022.

    Da

Komentiraj...
Vidi sve komentare