To je to što me zanima!

Anne Hathaway jede samo 500 kalorija zbog uloge prostitutke

Anne Hathaway (29) trenutačno je na dijeti kako bi mogla utjeloviti prostitutku Fantine u filmskoj adaptaciji 'Jadnika' Victora Hugoa. Jede samo jabuke i pije shake
Vidi originalni članak

Glumica zbog nove filmske uloge u samo tri tjedna mora izgubiti oko sedam kilograma. Anne Hathaway (29) trenutačno je na dijeti kako bi mogla utjeloviti prostitutku Fantine u filmskoj adaptaciji 'Jadnika' (Les Miserables) Victora Hugoa. Britanski mediji pišu da glumica umjesto preporučene dvije tisuće kalorija dnevno pojede samo oko 500.

- Nažalost, ima samo 15 do 20 dana kako bi smršavjela. Producenti su joj nabavili osobnog trenera i dnevno pojede samo nekoliko jabuka i pije proteinski shake - otkrio je izvor i dodao da je glumica pod budnim okom doktora jer producenti paze na njezino zdravlje.

Ovo nije prvi put da glumica mora izgubiti kilograme zbog uloge. Prošle godine je morala smršavjeti kako bi utjelovila ženu mačku u filmu 'The Dark Knight Rises'. Tada je išla na jogu i jela samo povrće, voće i ribu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivanaaaism 31.03.2012.

    a nakon toga će onda pisati da je postala anoreksična!

  • elena84 31.03.2012.

    pa i ovako izgleda ko hodajući kostur, di će više! to su gluposti, na kraju "prostitutka" neće umrijeti od spolnih boleština nego od gladi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare