To je to što me zanima!

Anoreksična Nina Morić na pistu izašla natečenog lica

Nina Morić sve manje nalikuje na ljepoticu kakva je bila na početku karijere. Ni u školu nije dolazila bez šminke i tada je slovila za prirodnu ljepoticu
Vidi originalni članak

Nakon višemjesečnog izbivanja s modnih pista hrvatska manekenka s talijanskom adresom prošli je tjedan nosila reviju Silviana Heacha. Nateklog lica izazvala je komešanje uzvanika. Svaki put kad se pojavi u javnosti, Nina Morić izgleda drukčije. Uspoređujući fotografije s početka njene karijere, gotovo je neprepoznatljiva. Čini se da je ovaj put pretjerala s botoksom ili možda plastičnim operacijama. Nina tvrdi da nije radila ništa.
- Slobodno mi opipajte obraze, moji su - izjavila je nedavno.
Svojedobno je tek priznala da je povećavala usnice, no poslije je, tvrdi, kolagen izvadila. Nina iznimno pazi na fizički izgled.
U teretanu ide pet dana na tjedan i pazi na prehranu. Zdravo se hrani i ne tulumari previše, sve kako bi i u 32. godini održala lijep izgled. U srednju školu išla je u Zagrebu. Priča se da je i tada bila opsjednuta izgledom. U školu ni na jutarnju nastavu nije išla bez šminke na licu. Slovila je za prirodnu ljepoticu, no sve se promijenilo otkako je otišla u Italiju i počela se baviti showbizom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • skolic3 19.01.2009.

    Strašno kaj si je napravila od izgleda sa samo tri banke,ima perspektivu da za par godina bude ista žena-mačka,cccc....

  • sprinterica 17.11.2008.

    ovo je bajka koja nema sretan kraj jer se ovdje LABUD PRETVORIO U RUŽNO PAČE

  • mazasta 17.11.2008.

    nisam ni ja isla u skolu bez sminke, kao ni vecina ljudi. sto smo zbog toga opsjednuti sa sminkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare