To je to što me zanima!

Ante čestitao Simoni na novoj vezi: Neka vas Bog blagoslovi

Nakon što je Simona u četvrtak na Facebooku objavila fotografije s novom ljubavi Stanislavom Mijokovićem, za kojeg se i zaručila, čestitao joj je i bivši suprug
Vidi originalni članak

Čestitke, Simke, od mame i mene i neka vas dragi Bog blagoslovi i neka vas čuva, neka vas licem svojim obasja i milostiv neka vam bude i svu sreću svijeta vam od sveg srca želimo, napisao je Ante Gotovac (45), bivši Simonin (31) suprug, na njezinom profilu na Facebooku. 

Simona mu je na poruku lijepo odgovorila. 

- Hvala ti, Ante, od srca pozdravi punooo mamu i doći ćemo vam brzo u posjet! Idemo u Padovu k sv. Anti, kupit će ti Gabi krunicu - napisala je. 

Simona je u četvrtak na Facebooku podijelila fotografije sa zaručnikom Stanislavom Mijokovićem (49) nakon čega su joj svi uputili čestitke zbog nove ljubavi. 

Mnogi su pomislili da se Simona opet udala, no ona se samo zaručila. Poručila je da je jako sretna jer je napokon sretno zaljubljena. 

- Isus nas je spojio. Najvažnije mi je da smo s Bogom, u sakramentima - rekla nam je. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • kokaza5 19.07.2015.

    Eto kako oni to znaju i lijepo...

  • ibee 18.07.2015.

    bas su mi falili.al stvarno.ove glupacice o kojima svaki dan pisete su predosadne.sam se skidaju i kao sad malo ova ima bolju guzicu pa malo ona.bzvz

  • Tišina mora 17.07.2015.

    neka joj je sa srećom i da konačno nađe mir i spokoj i da ovo bude prava ljubav koja će trajati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare