To je to što me zanima!

Ante Gotovac i Lana Boško prekinuli su kratke zaruke

Nakon što su proveli nekoliko sretnih i ispunjenih tjedana. čini se da Ante i Lana više nisu zajedno. Izvor blizak Anti otkrio je da su prekinuli zaruke
Vidi originalni članak

Početkom mjeseca Ante Gotovac (41) zaručio se s Lanom Boško (27) nakon tjedan dana poznanstva. Upoznao ih je prijatelj u noćnom klubu. Ante je u srijedu priznao kako su prekinuli svoju kratku vezu. Za In Magazin je izjavio da se nadao kako je upoznao ženu koja ne izlazi van i ne tulumari, ali se prevario. Lana je navodno po dan, dva znala ne dolaziti kući nakon cijelonoćnih izlazaka pa je on odlučio napustiti ljubavno gnijezdo. Sa sobom je odvezao i bijeli Golf koji je poklonio Lani. Izjavio je i kako joj je ipak ostavio nešto od  'zaručničke stečevine', a to je novi nos koji je Lana napravila plastičnom operacijom. Njih dvoje odnedavno su živjeli skupa, a Gotovac nije skrivao svoje oduševljenje mladom zaručnicom. Govorio je kako je ona baš ono što je tražio te je čak najavio i vjenčanje. Sad kaže da se više neće upuštati u brze veze te namjerava ponovno pokrenuti svoj posao pod koncesijom. Tvrdi i da je njegov prijatelj, kojeg je poslao u Lanin stan da mu pokupi stvari, nju zatekao s drugim muškarcem u krevetu.

BIVŠA PUNICA: ANTE JE S LANOM SAMO ZBOG NOVACA
Majka Simone Gotovac osvrnula se na navode da je Ante prekinuo zaruke s Lanom. Kazala je za Zagrebanciju.com da je Gotovac u dugovima do grla te da je bivšoj supruzi dužan alimentaciju od nekoliko stotina tisuća kuna. Tamara Trpkov tvrdi da je Ante bio u vezi s Lanom samo zbog njenih novaca.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • user_39293 24.02.2010.

    Bilo je samo pitanje dana...

  • TNT 1 24.02.2010.

    Kako ide ona narodna pjesma: nemaš sreće u ljubavi tako ti je to sve ti ide naopako a ti neznaš to ....

  • user_42017 24.02.2010.

    kako mi je žaaaaaaaoooo... idem se ubit

Komentiraj...
Vidi sve komentare