To je to što me zanima!

Ante Gotovac je drugi put napustio Simonu i farmere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marina je za protivnika izabrala Antu, kojeg je pobijedila znanjem. On se izljubio sa suprugom, pozdravio ostale "farmere" i opet napustio show
Vidi originalni članak

Farmeri su se okupili u Areni. Ante, kojeg je Marina izabrala za svog protivnika, ušao je prvi u ring. Odabrao je kategoriju "Ljudi i običaji". On je, kao pravi džentlemen, izbor teme htio prepustiti Marini, ali pravila showa mu to nisu dopustila.
Ante opet nije imao sreće. Iako nije odgovorio ni na jedno pitanje, stekao je dva boda. No Marina je imala bod više pa je iz dvoboja izašla kao pobjednica. Ante je izljubio suprugu, pozdravio ostale "farmere" i napustio imanje.
Marini Perazić ovo nije prvi put da se borila za ostanak na farmi. Prije nekoliko tjedana u dvoboju je pobijedila Borisa Jelinića. Znanjem je  "potukla" mlađeg protivnika 5-0. Ni Anti dvoboj nije nepoznat. Njega je još na početku showa izbacila Marija Štrajh.

IVANA DEPILIRALA MARIJA
Ivana je Mariju depilirala leđa. On joj je ispričao da je samo jedanput bio na depilaciji prsa jer ga je djevojka nagovorila i rekla da neće ništa boljeti.
- Stari moj, kada je ona meni čupala tu kod grudi i na trbuhu, ja sam gotovo pao u nesvijest. Znaš koja brutala, plikovi. Ja majicu nisam mogao nositi dva, tri dana - rekao je Dinu, koji im se priključio u razgovoru. Ivana se požalila da je i ona bila na jednoj profesionalnoj depilaciji, ali samo prepona. Ne želi više nikad to raditi voskom jer je bezbolnije i bolje britvicom brijati prepone.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • splicanka_ 02.05.2009.

    ante je reka da su sve zene na farmi neke kurve.....ANTE AKO NISI ZNA KAD JE TVOJA ZENA PIJANA NE SAMO NA SE NABACUJE MUSKIM VEC I ZENSKIMA!!!!!

  • gucica 02.05.2009.

    Fala Bogu,sad ću opet moći gledati farmu!

  • bulka 02.05.2009.

    nemogu vjerovati koji je taj Ante igrac,pljuje po drugima manipulira sa ljudima da nebi pobjedili decki koji fakat rade na farmi ubijaju se od posla.Ante svi znaju da ti je cilj da tvoja zena pobijedi posto ti nisi bio sposoban za to jer trebas platiti sve dugove koje imas.Treba ti lova da se cupas pa pricas gadosti o divnim ljudima.Sva sreca sto Zagreb nije tako velik pa se zna tko je tko a za tebe se zna tko si.Meni je zao Simone ona jadna nije svijesna svoje nesvjesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare