To je to što me zanima!

Ante Gotovac je našao mlađu: Novu curu skrivam u Zemunu

Zaljubio se u 25 godina mlađu djevojku, a razliku u godinama, kaže Gotovac, ne osjete. Nova djevojka osvojila ga je osobnošću i izgledom. Ante živi u Zemunu gdje svakodnevno moli krunicu i trči
Vidi originalni članak

Nakon propalog braka s Beograđankom Jelenom Miljuš (35) s kojom je izdržao u braku osam mjeseci Ante Gotovac (48) opet ljubi.

Kako doznajemo, u vezi je s 23-godišnjakinjom. Par živi u Zemunu u koji se Gotovac odselio prije dvije godine nakon propale veze s liječnicom Kristinom Vrdoljak (42) zbog koje je završio u komuni u Vrbovcu. Otorinolaringologinja nakon prekida s Antom objavila je njegov selfie koji joj je poslao dok im je cvjetala ljubav, a na kojoj je Ante potpuno gol.

- Imao sam turbulentnu vezu nakon koje sam se morao posložiti. Otišao sam u komunu da bih sabrao misli i obnovio vjeru. Bio sam onoliko koliko sam mislio da je potrebno – rekao nam je tad Ante koji je u komuni izdržao pet mjeseci.

TREĆA SREĆA Ovo je brak do vječnosti: Ante Gotovac opet pred matičarem

Nova djevojka osvojila ga je osobnošću i izgledom, a razliku u godinama, kaže Gotovac, ne osjete. Kako nam je rekao s Jelenom nije išlo.

- Malo smo se ipak zaletjeli s brakom – rekao nam je Ante nakon što se rastao od Miljuš, s kojom se vjenčao nakon nekoliko mjeseci veze. Anti je to treći propali brak. Gotovac se prvi puta oženio devedesetih za Ines Ušić i imaju dvije kćeri.

Nakon nje oženio je Simonu Šajn s kojom ima kćer Gabi (11). Simona se nakon njihova propalog braka produhovila, udala za bivšeg ministranta Stanislava Mijokovića (52) i rodila sina Joshuu lani u listopadu, a Ante se također okrenuo vjeri.

VRAĆA SE 'STARI ANTE' Ante Gotovac ulazi u 'Parove': Spreman je na tučnjavu i seks

- Idem u katoličku crkvu u Zemunu. Svaki dan trčim nekoliko kilometara i izmolim krunicu. Nedjeljom sam na misi. Vodim zdrav život. Uopće ne izlazim - tvrdi Ante.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • 01.04.2018.

    Rijetko ljigav lik

  • trooso 01.04.2018.

    majstore, svaka čast

  • babamoje2 01.04.2018.

    zanimljivo kako ti ovi neki likovi,koji su iz nekog razloga poznati,slvni(razne voditeljice ,pjevačice...šta li je ovi lik),svi se na kraju ožene-udaju u srbiju...svi šire bratstvo i jedinstvo.još da nan je kako većinu hdzea poslat tamo...bilo bi lipo i ostale al nevalja puno destabilizirat suside.dovoljno 50%hdzea to bi bija ekvivalent 6-7 atomskih bombi

Komentiraj...
Vidi sve komentare