To je to što me zanima!

Ante o Simoni: Bježala je od paparazza kao lady Di

Ante Gotovac tvrdi kako je supruga Simona slupala auto jer su je fotografi htjeli snimiti trudnu. Izgubila je kontrolu te pomela palme i betonski zid
Vidi originalni članak

Odmah se pročulo da je Simke trudna i svi su htjeli vidjeti trbuščić. To je bila bomba-vijest, govori Ante (39), objašnjavajući kako je Simona (24) u Vodicama slupala auto.
- Fotografi su na skuteru jurili za njom. Ganjali su je kao princezu Dianu. Ona je stisnula jače gas i izgubila kontrolu, pa se slupala - tvrdi Gotovac. Manekenka je trudna oko mjesec dana, a Ante se nada da će biti muško. Već planira kako će se dijete zvati Ante mlađi. Simona, koja zbog trudnoće zdravije jede, teretanu je zamijenila pilatesom. I Ante počinje vježbati da, kako kaže, još ojača. Simonu je potaknulo Antino mijenjanje frizure, pa je odlučila ugraditi ekstenzije u kosu te je obojiti u crvenkasto. Grad Vodice zatražio je odštetu od 150.000 kuna od Euroherca. Nadležni tvrde da je oštetila ulicu koja je dobila nagradu za uređenje.
- A zakaj da im Euroherc da toliku lovu? Za dva Dalmoša kaj budu popravili dva kamena? Nisam znao da su te lijenčine tako skupi zidari - pita se poduzetnik.

ANTE SIMONU I AUTO "SVALIO" U GRABU
Nekoliko dana nakon Simonine nesreće Ante je “ozlijedio” svoj Mercedes u Zagrebu. Udario je u rupu na cesti. Izvukla ga je vučna služba, a Simona, koja je bila s njim, tješila je supruga.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • saloma 15.09.2008.

    Lol, ovo mi je prvo išlo na živce, ali sad mi postaje smješno. Zaista ne znam tko bi mi uljepšavao život da nema Simonice i Ante

  • rena7 08.09.2008.

    Ja bi ovom Anti sa zadovoljstvom opalila šamarčinu da se ne bi ustao sedam dana. Eto... postala sam ratoborna, al ide mi na jetra.

  • pere_p 03.09.2008.

    katastrofa. pa di su onda fotke tih paparazza??

Komentiraj...
Vidi sve komentare