To je to što me zanima!

Ante prijetio Simoninu bratu i vrijeđao je pa ga policija uhitila

Ante Gotovac Denisu je rekao da će ga pretući, a Simonu je nazvao smećem. U zatvoru je bio svega dan i pol. Simona kaže da joj bivši muž šalje prijeteće poruke
Vidi originalni članak

Brat Simone Šajn (26), Denis (28), u srijedu je pio kavu na terasi kafića u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iznenada mu je prišao ljutiti Ante Gotovac (42). Počeo ga je vrijeđati i prijetiti mu, piše u policijskom izvješću.

- Prebit ću te! Svi ste smeće! - navodno je galamio Gotovac. Denis se uplašio pa je pozvao policiju. Oko 16 sati policija je Gotovca privela. U pritvoru je bio dan i pol.

'Kad završi istraga, Državno odvjetništvo će odlučiti hoće li podići optužnicu', rekao je glasnogovornik Županijskog suda Krešimir Devčić. Gotovac s Denisom navodno ima neriješene poslovne odnose i zato se svađaju. No nitko od njih ne želi ništa reći.

Simona se nije previše uznemirila zbog prijetnji bivšeg supruga. Kaže da joj šalje prijeteće poruke. Anti ovo nije prvi put da je iza rešetaka. Zadnji put je u zatvoru bio lani, i to zbog sumnje da je zatočio svoju domaćicu Leonu Popović.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lollypop_1 28.05.2011.

    Ovaj je 'from the close up' baš pregrozan!

  • user_104762 28.05.2011.

    Koji je to gmaz, ja ne vjerujem -.- Daj si opali par šamara Gotovac -.-

  • beautiful080 28.05.2011.

    ona izjavi da joj prijeti i to se vuče tu po žutoj štampi umjesto da netkoo ovlašten reagira i ponnudi joj pomoć.ante je stvarno luđak i ko zna koliko daleko bi mogao otići!

Komentiraj...
Vidi sve komentare