To je to što me zanima!

Antea više nije podstanarka: Kupila je novi stan na kredit

Manekenka Antea Kodžoman prije godinu dana zakaparila je stan u tad nedovršenoj zgradi. Sad ga uređuje i kupuje skupi dizajnerski namještaj. Ukrašen je biljkama
Vidi originalni članak

Bivša Bingo djevojka Antea Kodžoman (28) ovih dana preselit će se u svoj novi stan od 50 četvornih metara iznad Vinogradske ulice u Zagrebu. Cijena takvih stanova na toj lokaciji kreće se minimalno 1800 eura po četvornome metru. Kupila ga je na kredit uz roditeljsku pomoć. Stan je nedavno dovršen, a manekenka ga je rezervirala još prije godinu dana, dok se zgrada još gradila.

Bliski prijatelji kažu kako se zadnjih mjeseci potpuno posvetila uređenju i pomno bira skupi dizajnerski namještaj. Uredila ga je minimalistički i ukrasila s mnogo sobnog bilja.

 - Antei se sviđa što su zidovi njezina dnevnog boravka u staklu pa u stan ulazi mnogo svjetla - kažu njezini prijatelji.

Manekenka nam nije željela ništa reći o novom domu. Samo je dodala kako se veseli što će u njemu uskoro proslaviti 29. rođendan.

Živjet će sama pa je nedavno počela tražiti kućnog ljubimca koji će joj praviti društvo. Nada se kako će uskoro naći bijelu čivavu.

Spremna sam imati psa. Dobro su društvo vjerni su. Za muškarca baš i ne bih stavila ruku u vatru - šali se Antea.

Otkrila nam je i kako trenutačno nije zaljubljena.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • regan 26.11.2010.

    pa i ja sam kupio 67 m pa niste ništa pisali.

  • SuperMARIO_1 26.11.2010.

    šta se sve zaradi na pički niste svjesni toga i bilo bi mi zao da nisam svodnik nebi imo to što imam

  • marovics 25.11.2010.

    E SAD mirno mogu zaspati

Komentiraj...
Vidi sve komentare