To je to što me zanima!

Antonia Pleško je u karanteni: 'Bit ću spremna za nedjelju'

Djevojka koja je zaradila zlatni gumb u 'Supertalentu', ovaj vikend mora opravdati ukazano povjerenje žirija. Unatoč tome što leži bolesna, obećava da će dati sve od sebe
Vidi originalni članak

Puno hvala svima koji me podržavaju, ako vam se svidi nastup pošaljite koji SMS. Gledamo se u nedjelju u Supertalentu.Trenutačno sam bolesna, ali dat ću sve od sebe da opravdam priliku koja mi je pružena, rekla je Antonia Dora Pleško (19). 

'Samo ozdravi mi ti', pišu joj prijatelji i navijači uoči nastupa u Supertalentu. 

Mlada Splićanka objavila je fotografiju na kojoj je uz svog kućnog ljubimca dok leži u pidžami u kućnoj karanteni. 

Dora se bavi pjevanjem od malih nogu, a iza sebe ima desetak festivala i nastupa. Prije mjesec dana izdala je svoj prvi singl "Tebi dovoljna". Njena 'spontana izvedba' na audiciji osigurala joj je izravno mjesto u polufinalu Supertalenta. Na natjecanje ju je prijavila majka. 

 Na audiciji je izvela pjesmu 'At Last' Ette James, a Maja Šuput joj je pritisnula zlatni gumb, što ju je dovelo direktno u polufinale.

Antonia Dora u sretnoj je vezi s Random Stipišićem, Gibinom sinom, glazbenim producentom koji živi u Londonu. Pjevač Zlatan Stipišić Gibonni ju je prihvatio kao 'nevistu'. 

- Gledao sam Antonijin nastup u ‘Supertalentu’ i stvarno ga je odradila odlično. Drago mi je što su ona i moj sin zajedno. Našle su se tako pitome i romantične duše - rekao nam je nedavno ponosni Gibonni. 

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • IndodaM 18.11.2017.

    Dizdar je bio moj favorit.

  • j87 17.11.2017.

    Pobjedi li ova mala vise ne gledam te showove. Bila je i u X faktoru kod Joksimovica

  • StapickoKasika 16.11.2017.

    Bolje je pjevala kad je bila mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare